Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alacsony, vékony fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony, vékony fiúk tényleg nem kellenek már senkinek sem? Lányok ti nektek tényleg csak a magas fiúk kellenek és esélyt sem adtok az alacsony fiúknak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 23:19
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Nekem az alig 160 cm-m mellé a magasság nemgond, de nekem a vékonyak nem jönnek be, akkor se, ha magas... De szerintem találsz te is lányt magadnak, mindenkinek más az ízlése.

20/L

2012. ápr. 2. 01:43
 32/47 anonim ***** válasza:
8%
Igen, ez jobban meg tud védeni duma tényleg nevetséges. Ahogy a magassarkús baromság is szánalmas. Hányszor van rajtatok magassarkú, évente 1x? Inkább arról van szó, hogy magas férfivel akartok végigvonulni az utcán, és a "barinők" előtt fel tudjátok vállalni. Nem értem, miért kell folyamatoson félrebeszélni és szépíteni a dolgokat. Egyébként igaz, nekem van 160 cm-es ismerősöm, és esélyt sem kap senkitől. Azért érdekes, h még vékonnyal sem nagyon akarnak járni. Hölgyeim, ugye mind sportos karcsú, vékonyak vagytok, azért vannak ilyen elvárásaitok? Mert Magyarországon nem sok jó alakú nőt láttam, csak nagyon vékonyakat vagy túlsúlyosat, de szinte mind magas, sportos férfit akar magának. Önkritika esetleg?
2012. ápr. 13. 11:39
 33/47 anonim ***** válasza:

A férjem 162 centi. Én 164 vagyok. Az ég világon senkit nem érdekel, és az utcán is legalább naponta 2 párt látok, ahol a nő magasabb. Ismerőseim között is van több ilyen pár.

Ha vékonynak érzed magad, menj egy gyúrni egy kicsit.

Ne nyafogjatok már ezen állandóan. Naponta van ilyen kérdés. Már egy csomószor elmondtam, hogy nincs világ vége ettől, meg majd lesz akit nem fog érdekelni bla bla bla.., de valahogy senkit nem érdekel, akkor sem, ha pl. a saját férjem is alacsonyabb nálam, és kevesebb kiló, és NE,M nem vagyok bálna. Csak a nyafogás a lényeg. Meg is érdemlitek a sorsotokat.

2012. ápr. 18. 13:22
 34/47 anonim ***** válasza:
dehogynem. ill. változó :D nekem pl. az a férfias, ha a srác magas. de az olyan kis helyes, amikor alacsony. az ilyeneket direkt megnézem. :) persze, az nem túl előnyös, ha a lánynál sokkal alacsonyabb, de végülis ez csak külsőség. az alacsony fiúk épp annyira lehetnek vonzók, mint a magasak. az én kedvemet ez nem veszi el az ismerkedéstől. és sztem sok lány nem is a termetet nézi. legalábbis én nem.. jó, mondjuk, ha 150cm vagy, akkor nyílván szembetűnő a dolog, de attól még lehetsz jó srác :D és hidd el, aki ilyesmiért nem áll szóba Veled, az egy idióta. ez ugyanis nem lehet az alap. nem ezt kell nézni.
2012. szept. 20. 18:43
 35/47 anonim ***** válasza:

"nekem pl. az a férfias, ha a srác magas. de az olyan kis helyes, amikor alacsony."

Ebből következik, h te se jönnél össze alacsony sráccal, ahogy senki más sem.

2012. szept. 20. 19:39
 36/47 anonim ***** válasza:
dehogynem. nem értem, ebből hogy szűrted le ezt... az "olyan kis aranyos" jelenti a helyest. ha egy srác helyes, az tetszetős lehet, ha nem justin meg sp búzafeje van. szal nálam a helyes nem az ilyen típusú bizbaszokat jelenti. kérlek, ne akard megmondani, mit gondolok. egyébként az arc nagyon sokat számít. a múltkor utaztam a buszon, és láttam egy tök jó srácot. ill. a fejét. teljesen arányos arca volt, tök jól nézett ki, és amikor készült leszállni, akkor vettem észre, hogy nagyon pici, végig állt, nem is ült... és így belegondolva sztem nagyon jól nézett ki, persze elinte fura volt, de helyes. igazából ilyen helyzetekben keresem magamban a hibát, hogy miért lettem 170cm magas, amikor találkozom ilyen elég jó vágású kislegényekkel. :D
2012. szept. 20. 21:42
 37/47 anonim ***** válasza:
Ha ilyen helyzetben hibának tartod, h 170 cm magas lettél, az azt jelenti, h nem jönnél össze nálad alacsonyabb fiúval. Megjegyzem, ha 150 cm lennél, akkor se kéne 165, de még 170 centis sem. Egyébként meg lehet h ez nem tudatos, de ti lányok azokra mondjátok h aranyos, akik nem néznek ki elég jól ahhoz, h összejöjjetek velük.
2012. szept. 21. 16:01
 38/47 anonim ***** válasza:
hmm... nem adod fel mi? :D egyébként nem így van. és valóban.. még nem volt alacsony barátom, mivel ez a mostani az első, és remélem, az utolsó. Ő 178cm, de nem a magasságába, sőt, nem is a külsejébe szerettem bele először, hanem előtte a legjobb barátom volt. Ő fiús srác, de inkább aranyos, mint férfias.
2012. szept. 21. 16:23
 39/47 anonim ***** válasza:
oh... ez igen különös, hogy így gondolkoztok rólunk. oké, hogy az agyatlanabb fele a csajoknak képes csak azért járni egy sráccal, mert jól néz ki (vagy mert sok pénze van..). talán egyre több az ilyen lány. ahhoz a jó külsőhöz - ami mindenkinek mást takar - kell valami más is. lehet, hogy néhány fiú azt hiszi, attól fog jól kinézni, hogy fölzselézi a haját, és felhajtja a inggalérját. de a komolyabb lányoknál a belső sokkal fontosabb. egy fiú semmire nem megy a jó külsővel, ha megjátssza az agyát, menőzni próbál, vagy ilyesmi. a viselkedése, a beszédstílusa, a szokásai, a gondolkodása az, ami érdekes. nem az, hogy 160/180cm.
2012. szept. 21. 16:37
 40/47 anonim ***** válasza:
Nem volt még alacsony barátod, ez magáért beszél. Egyébként szinte egy csajnak se volt, hacsak nem baromi jóképű v gazdag volt az illető. A komolyabb lányoknál is csak a külső számít, csak ők hiszik magukról, h a belsőt nézik jobban. Valójában viszont ha jól néz ki egy pasi, akkor belsőre is megfelelőnek látják, ha csúnya, akkor pedig legfeljebb haver lehet belőle, bármilyen kedves, okos, humoros is legyen.
2012. szept. 21. 16:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!