Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az alacsony, vékony fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony, vékony fiúk tényleg nem kellenek már senkinek sem? Lányok ti nektek tényleg csak a magas fiúk kellenek és esélyt sem adtok az alacsony fiúknak az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 23:19
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
Keress egy részeg lányt egy buliban és kísérd haza :'D Így vagyok már másfél éve együtt a barátommal és úgy, hogy én 168 vagyok ő meg pár centivel kisebb :)
2012. márc. 11. 20:00
 22/47 anonim ***** válasza:

Most, hogy pár gyökér kellően lerombolta az önbizalmad megnyugtatlak, hogy egyáltalán nem az számít, hogy mit gondolnak rólad az emberek.

Van egy jó szöveg erre: "Semmi közöm, hogy mit gondolnak rólam mások."

Amíg nem fogadod el magad, addig kudarcként fogod felfogni, minden visszautasítást. Nem ítélem el azokat a lányokat, akik a magasabb srácokra buknak, mert az ő dolguk, de az már a te dolgod, hogy kezeled a helyzetet. Én is viszonylag alacsony vagyok a 171 centimmel, de nagyon nem érdekel, ha valaki emiatt lekoptat. Örülök neki, mert legalább nem rabolja az időmet egy sekélyesen gondolkodó nő.

19 évesen volt az első kapcsolatom és azért nem előbb, mert olyan lányok jöttek be akiknek nem kellettem. Azóta viszont mindig volt nőm, pusztán azért mert tudom ki vagyok, elfogadtam magam és ezt az önbizalmat keresi a legtöbb nő.

27F

2012. márc. 14. 12:04
 23/47 anonim válasza:
Az én férjem 155 centi, én pedig 160. Hidd el, nem ez számítt! Ha rendben vagy magaddal, az kifelé is látszik majd rajtad! Ne add fel!
2012. márc. 15. 16:13
 24/47 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj ha úgy néz egy nő szerelmet , hogy ki menyire magas vagy nem !

Az a lényeg , hogy megvan—e köztetek az a bizonyos kapocs , ha igen akkor meg lehetsz 120cm is !

2012. márc. 21. 22:18
 25/47 anonim ***** válasza:

Én mindig az ilyen két méter, 180 cm körüli fiúkra buktam, mégis a barátom 170 cm-es. Az elején zavart, hogy szinte egymagasak vagyunk, de ahogy biztosabb lettem az érzéseimben, ez meg is szűnt.

Viszont megértem, hogy a lányok magasabb fiút szeretnének, főleg a magasabb lányok.

2012. márc. 21. 22:20
 26/47 anonim ***** válasza:
0%

Úristen mennyi h.lye!!

Egy 165cm-magas srác tény h alacson de nem anyira!! a lányok a hüly e berögzödésük miatt hiszik ezt! mert a 168-170cm már ideális nekik akkor 3-4cm már tökmindegy!!!

Amúgy ahogy olvastam eddig a magyar értelmező kéziszótár szerint is csak egy kifejezés van azokra a lányokra akik eddig irtak mégpedig a "Lóbaszó" egy átlag lány nem 170 meg 180cm. max magassarkúban!!

Csak szegények anyira butusok h nem jönnek erre rá!!

A vékonyságot meg nem kilóban mérik általában!!

Mert én egy 43kg-os 165cm magas 22éves fiú vagyok!(1dan-os karate mester!) namost ehez képest nem dagattabb nálam az egyik ismerősöm aki 158cm és 60kg!!

Izon/zsirszövet/csontvastagság/ aránya az egész! + az emésztés sebessége is ide tartozik akár hiszitek akár nem!

A biztonság érzet meg a lányok marhasága ez tény!!

Párom aki szintén akkora mint én már 3 velem van! elösször mindig monda, hogy ne arcozzak vissza ha beszolnak vagy bármi!

Aztán egy partin nekem esett minden szó nélkül a lányok "álom pasija" "a biztonságot nyújtó isten" egy kb 190-195 magas és kb. 90-100kg-os gyerek!

Felkent a falra! a lábam nem érte a földet és a torkom fogta egy kézzel! ez mind szép és jó! mégis 1mp-en belül földre vittem és 3 akkorát basztam a pofjára, hogy kitört pár foga, és bedagadt a szeme jópár napra!!

Szóval enyit a biztonságérzetéről minden hülye ribänc-nak!!

fel kéne fogni a valóságot!!Nem a tv-t majmonlni mert Vin Disel legyőz mindenkit!

Amúgy a csajoknak tényleg nem jönnek be az alacsony pasik! de hidd el ha van stílusod és dumád akkor sima ügy! ja meg legyen szép kockás a hasad azt imádják!!

2012. márc. 21. 22:53
 27/47 anonim ***** válasza:

Hát nekem eddigi pasijaim 183 és 185 centik voltak.

Soha többet! Mostani barátom 170 cm, és a legideálisabbnak tartom a 163 cm-hez.

Úgyhogy fel a fejjel! :)

2012. ápr. 1. 22:16
 28/47 anonim ***** válasza:
Én nem kedvelem a verekedős pasikat, na meg megvédem én magamat, de egy férfi legyen azért 172cm. Mivel én 167 cm vagyok, nálam kb. ennyi a minimum.
2012. ápr. 1. 22:27
 29/47 anonim ***** válasza:

biztos találsz majd magadnak csajt ha elég magabiztos vagy

de am tény hogy én is a magasabb, "erősebb" férfiakra bukom, pedig én elég alacsony vagyok meg vékonyka... de ez van.

szexuálisan ez vonz, és már volt vékony pasim, de nem tudom, nekem nem jött be hogy vékony, pedig azt hittem idővel nem fogok ezzel foglalkozni, de nem ment... :S

2012. ápr. 1. 22:27
 30/47 anonim válasza:

hali 171 cm vok 55-60 között ugrál a súlyom... Nem attól függ h. te hány centi és hány kiló vagy hanem attól is h. helyes vagy e vagy valami:D

mindegy h. mit szólnak mások legyen lány/fiú addig semmilyen nőnél nincsen esélyed amíg nem lesz annyi önbizalmad h. elfogadd magad;) Én se vok valami magabiztos de pont elég vagyok ahhoz h. tudjam h. nem kell magamon változtatni... És hidd el volt jó pár barátnőm akik átlagnál még szebben is néztek ki...:) Minden rajtad múlik minden benned dől el. nem mások véleményén;) Fel a fejjel lesz barátnőd:)

2012. ápr. 1. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!