Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, vékony fiúk tényleg nem kellenek már senkinek sem? Lányok ti nektek tényleg csak a magas fiúk kellenek és esélyt sem adtok az alacsony fiúknak az ismerkedésre?
Nekem is volt már alacsony párom (én is 165 vagyok) hát nem éreztem magam biztonságban mellette, nagyon zavaró volt...
a vékonyak meg eleve nem jönnek be, mert a kövér, húsosakat szeretem.
De biztos te is megtalálod azt, akinek tetszik! :)
24/N
Annyira szánalmas némelyik már ezzel a védelmi dumával. Egy magas fószer sem tud megvédeni te idióta rib@nc ha 2-3-an késsel felfegyverkezve támadnak rátok, de nem baj élj csak a fals védelmedben..
Kapsz tőlük esélyt, ha pénzes és helyes vagy.. Ha meg találnak helyetted egy jobbat akkor meg dobnak, valami kamu dumával. Azt a kevés nagyon kevés NORMÁLIS lányt kell megtalálnod valahogyan.
'Kapsz tőlük esélyt, ha pénzes és helyes vagy..'
bocsi, de tőlem akkor se... nem kell mindig azt hinni, hogy nekünk csak ez számít.. de úgy látszik ide 90%ban csak ilyen elkeseredett pasik járnak akik minden nőt k*rvának látnak :S ez szomorú...
amúgy sok alacsony lány van, náluk próbálkozhatsz :)
(amúgy igenis biztonság érzetet ad, ha egy pasi magasabb... egyszerűen így van, fogadjátok el. persze ha megtámad 2-3 késes pasi, ő se nagyon tud megvédeni, de nem is erről van szó...)
ma 12:48
54kg. Ennyire vékony 165cm magasság mellett.
(amúgy igenis biztonság érzetet ad, ha egy pasi magasabb... egyszerűen így van, fogadjátok el. persze ha megtámad 2-3 késes pasi, ő se nagyon tud megvédeni, de nem is erről van szó...)
Hát igen, ennyit ér a véleményed és a biztonság érzeted, egyszóval semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!