Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony, vékony fiúk tényleg nem kellenek már senkinek sem? Lányok ti nektek tényleg csak a magas fiúk kellenek és esélyt sem adtok az alacsony fiúknak az ismerkedésre?
23:39: Kertitörpének még elmegy.
Jól bíod a hideget? Mert sajnos télen is kint kell állnod a kertben.
hát a 165 cm nagyon alacsony :S az kb lánynak átlagmagasság, sőt még kevesebb...
én alapból majdnem 180 cm vagyok, szóval mindig a magasabb pasik tetszettek 190 fölött (persze akad kivétel)
alacsonyabb pasim egyszer volt, szörnyű volt..
165 nekem is alacsony :/ fél fejjel magasabb vagyok nálad, az már engem zavarna.
első vagyok!
ma 00:20
Sajnos igaz, de legalább őszinték.
Becsülöm az őszinteségüket.
Én kimondottan szeretem az alacsony, vékony fiúkat.
29/f
És ezt nem viccelődésből vagy gúnyolódásból mondom. Ilyen fiúk mondták már nekem, hogy ők igazából biszexek, de a lányoknál abszolúte semmi esélyük nincsen, maradnak a fiúk... ugyanakkor ismerek olyan 165 centis fiút is, akinek van barátnője, szóval ha heteró vagy, akkor sincs minden veszve. Keress 150 centi körüli lányt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!