Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Vagy tenyleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Vagy tenyleg nekem van igazam?

Figyelt kérdés
Az egyik osztalytarsam egy ideig nagyon kedves volt velem, igy elegge megtetszett. Aztan lattam, hogy sok masik lannyal ezt csinalja, es tapizza a lanyokat, es teljesen kiabrandultam belole. Most mar nagyon felidegesit, ha azt latom, hogy tapizza az osztalytarsaimat, es szediti mindenfele hulyesegekkel. Velem van baj, hogy igy felidegesit? Segitsetek! 14/L
2009. jún. 8. 16:22
 1/5 A kérdező kommentje:
Es szo sincs rola, hogy feltekeny lennek az osztalytarsaimra! En nem vagyok ribi!
2009. jún. 8. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
40%
Ki tudja lehet neki te nem is tetszel :S
2009. jún. 8. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Engem is szokott idegesíteni pár osztálytársam viselkedése... de meg kell szokni.:S Ha azok a lányok hagyják, hogy tapizza őket, az az ő dolguk. Erre mást nem tudok mondani.:D
2009. jún. 8. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:

magyarul azert tetszett mert azt hitted tetszel neki. ez eleg hulyeseg mar bocs. te kene eldontsd h ki tetszik, fuggetlenul attol h hogy viselkedik veled.

xtem csak "szeretethianyis" es az a maniaja h mkinek o tetszedjen, h nepszeru legyen. a ti korotokban a fiuk ezt csinaljak -fogdossak a lanyokat saztan rohognek rajta va haverekkel. bunkosag, majd elmulik. pont ezert tetszenek a tini lanyoknak a nagyobb fiuk. ;)

de szerintem nem kene igy felhuzd magad szerintem ezzel megbantott es kiabranudultal belole, ok, de nem kene ennyire rossz velemenyed legyen rola. attol mert kedves vagy te is vele nem leszel ribi.

2009. jún. 8. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:
koszi szepen a valaszokat!:)
2009. jún. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!