Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en csinalok nagy ugyet belole vagy tenyleg igazam van?
A multkor voltam egy buliban,az egyik lany osztalytarsamat felkertem tancolni akivel tenyleg joban vagyunk meg minden, o bar nem tul boldogan de elfogadta a felkeresem. Mikor mentem utana a tancparketre egyszer csak eszreveszem, hogy odamegy a legmenobb fiu melle az osztalybol( nem bunkonak vagy hasonlonak kell elkepzelni hanem akinek a velemenyere szinte mindenki ad az osztalybol) es o is felkerte tancolni. Erre elkezd a lany vele tancolni mosolyogva kacagva en meg csak nezek, hogy mi van?? Visszamentem idegesen a 2 lany osztalytarsam melle majd idegesen kimentem a levegore. Nem tudom hany perc mulva odajott persze bocsanatot kerni, de mondhatom semmi kedvem nem volt utana vele tancolni,es azt se tudom magatol jutott ez eszebe vagy miutan a 2 lany mondta neki, hogy merges es csak azert jott bocsanatot kerni...
Most meg ugy erzem, hogy lehetek rendes, udvarias, lovagias a lanyokkal, de õk ha majd be kell bizonyitani, hogy tenyleg ertekelik ezt az emberben ez tortenik..es most nem a mindenapi kedvessegviszonzasrol beszelek, mert azt õ is viszonozta... persze tudom, hogy nem szabad altalanositani es ezert utolag megjegyzem, hogy 100000lanybol talan 1 megmondta volna annak a fiunak, hogy mas hivott tancolni..
paraszt volt a csaj.én tuti ilyet nem csináltam volna mert tudom h szarul esett volna annak az illetőnek. ha már annak megigértem h táncolok vele, akkor táncolok vele, max ha nincs kedvem , akkor finoman visszautasítottam volna
de ez téleg nem volt szép a csajtól:/ sz*rd le az ilyeneket
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!