Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. S. Ez nagy baj most tényleg! Mit tegyek? Tetszik egy srác de ha jót akarok neki nem kezdek vele? Igazam van?
Egy fiúval megismerkedtem miután szakitottam a volt barátommal,találkoztam ezzel a fiúval és hirtelen a nagysemmiből oda jött az exem és elkezdett balhézni verekedni akart a sráccal, hát az exem 2szer akkora darab meg mónem egyedül volt hanem vagy 10en lehettek a srác meg csak nézett még jó hogy neki is voltak ott haverjai akik odaálltak!
Ma találkoztam a sráccal, és azt mondta hogy ő akarna engem, de igy hogy az exem nem tudja magát leállítani és vergődik igy nem megy és fél belevágni!Sajnos nekem nagyon tetszik ez a fiú, annyira hogy már majdnem hogy szerelmes vagyok és ha jót akarok a srácnak akkor békén hagyom mert igy nem fogja a volt barátom megverni miattam!
Akkor most folyton félned kellene a volt barátodtól, mert neki nem tetszik, hogy másokkal találkozol? Akkor miatta soha nem lesz senkid?
Beszélj vele és értesd meg, hogy vége és kopjon le. Amúgy meg nem hiszem, hogy ha a másik sráccal járnál, akkor a volt pasid mindenhol ott lenne.
Az ilyennel nem lehet mit kezdeni! Ha ilyen gyökér f*sz exed van, akkor a srácnál sokat segíthet a zsebkés! De komolyan... ha az exed nekiront a haverjaival, akkor nyugodtan szúrhat, mert valahogy úgy szól, hogy ha az egyik fél egyértelműen és kétségtelenül erőfölényben van, a másik fél alkalmazhat ember élet kioltására alkalmas fegyvert önvédelem gyanánt!
De gondolom nem akarsz belőle gyilkost csinálni, de ha nincs más út, vagy jelentse fel, vagy önvédelem! Ennyi!
De... majdnem szerelmes vagy? Csak majdnem? Akkor viszont elbújhatsz! ;)
hát annak a fiúnak annyira mégsem kellesz,ha nem mer belevágni:Smost komolyan,ha valakinek annyira nagyon kellesz harcol érted nem?..és mi lányok pont ezt szeretjük
de szerintem állítsd le az exed..mondd meg neki,hogy van más és hogy hagyjon békén:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!