Készulok egy nagy blöffölésre, le akarok buktatni valakit, de mit tegyek ha kiderul, hogy mégsem nekem volt igazam?
Figyelt kérdés
röviden a sztori: bizniszelek az egyik baratnömmel masszörként otthon es minden vendéget egyutt masszirozunk mindig.Egyutt lakom a lánnyal. Ma nem voltam otthon egész sélelott, es gynitom hogy ö nélkülem dolgozott, pedig megdumáltuk hogy ha van vendég,szolunk egymásnak.Rá fogok blöffölni,hogy ugyis tudom hogy dolgoztal nelkulem, mert lattam mikor kimnet a vendég az ajton, na most ha ez tényleg igaz,akkor be fogja vallani, de mi van ha mégsem igaz?Nem akarom, hogy ez megmérgezze a munkakapcsolatot.2011. ápr. 13. 16:12
1/4 anonim válasza:
hát ez kemény!!mehettek én is masszásra??
2/4 anonim válasza:
Ha nincs igazad akkor abból megint baj van, ha meg letagadja akkor is. Én felhívnám telón és bemutatkoznék másként, időpontot kérnék. Ha szól neked akkor ok, ha nem akkor elmennék a megbeszélt időpontban és égne egy nagyot.:)
3/4 anonim válasza:
Nagyon ne ,mert a blöffnek is 2 vége van és visszavág.
4/4 anonim válasza:
szerintem inkább a lelkiismeretére kéne játszanod , kezd el neki mondani hogy mennyire jó hogy ilyen megbízható , senkiben nem bíztál még meg ennyire meg blabla ilyen nyálas dolgok
aztán ha nem mond rá semmit akkor hagyd békén 1x belefér
ha máskor is gyanítod akkor meg mondj neki valami olyasmit hogy : volt ma egy érdekes beszélgetésem , egy teljesen ismeretlen ember felhívott hogy ma itt hagyta a tárcáját és nem e találtuk meg , na mesélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!