Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is éreznek így? Számomra ez annyira furcsa hogy miért van ez
Figyelt kérdés
Egy jó nyaralás után, vagy egy jó party, együtt töltött este a barátaimmal.. ezek után másnap amikor már otthon vagyok olyan rosszul érzem magam, rossz a kedvem és szomorú vagyok.... és mindig vissza akarok menni, velük lenni.. és ilyenkor nagyon nehéz visszarázódni a szürke hétköznapokba... remélem értitek mit próbáltam megfogalmazni. Ti is, mások is így vannak vele, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?2009. jún. 7. 15:24
11/14 anonim válasza:
Igen, nekem is volt régebben hasonló érzésem nagyon jó haverokkal vagy lánnyal kapcsolatban.Szerintem az erős kötődés miatt van.Ilyenkor én is levert, rosszkedvű voltam.
12/14 anonim válasza:
én is így vagyok :) :D szerintem ez normális :D xD :D visszavágyódsz azokra a napokra :D
13/14 anonim válasza:
Ilyet én is szoktam érezni. Az elmúlást szokta eszembe juttatni. Azt, hogy ennek vége, és még rosszabb: azt, hogy egyszer mindennek vége...:(
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!!!
2009. jún. 7. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!