Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Olyan furcsa helyzet ez számomra .
Az a gond, hogy egy fiú iskolatársammal egy ideje megváltozott a kapcsolatunk, hogy úgy mondjam. Sokkal közlékenyebb lett velem, mint korábban bármikor is, és úgy összességében bármelyik lánnyal. Egyszer - kétszer még bókolt is, amit nem sok fiúról tudok elmondani / elképzelni, és bizony nagyon jól esett. Egyszóval, kedves volt, bár kissé zárkózott - egy ideig.
Mostanában azonban megint begubózott. Nem néz rám, nem szól hozzám, teljesen megváltozott a viszonya. Az a röpke két hét, amíg nagyon jól megvoltunk, elillant, már semmit nem érzek a hatásából. Mit tegyek, hogy ez ne így legyen? Szerintetek mi lelhette, hogy ilyen lett a viselkedése?
16/L
Szerintem is menj oda hozza!! beszelgess vele. Nem kell rogton rosszra gondolni.... Ha tenyleg tetszik akkor meger egy probat. En a te helyedbe igy tennek.... Batorsag!!!!
17/L
Sziasztok!
Először is, köszönöm a válaszaitokat! Azt hiszem, mindegyikőtök számára megajánlhatok egy kis zöld kezecskét :)
Kedves első válaszoló!
Nem tartom valószínűnek, hogy összejött egy másik lánnyal, habár nem kizárható csak azért, mert tetszik nekem. Nem, a viselkedéséből nem egy "vetélytárs" (jobb szó híján) közelségét érzem, hanem éppen hogy a fiú eltávolodását tőlem, de nem egy másik lány, hanem egy különleges, érdekes ok miatt, amit most nem tudnék neked felvázolni, mivel fogalmam sincsen róla.
Kedves második válaszoló!
Szívesen eleget teszek a felhívásodnak, és a jövőben igyekszem majd többet beszélgetni vele, habár nem tudom, ez mennyire lehetséges, hiszen minimum két haver gyanakvásától kell megóvnom magamat, és nem szeretném őt elrabolni tőlük, csak hogy megmondjam neki, milyen szép is az idő. :) Sőt, azt sem szeretném, hogy ezáltal a barátai úgy érezzék, hanyagolja őket, ami nem egy utolsó szempont, ha azt vesszük figyelembe, hogy milyen sokat ad a véleményükre. Rákérdezni már kényesebb helyzet, bevallom, jobban szeretném inkább rávezetni őt a megoldásra, mint nyílt lapokkal játszani.
Kedves harmadik válaszoló!
Próbálok vele kedves lenni, és az elmúlt hetekben kerestem is a társaságát. Összemosolyogtunk, és mindig nevettem, ha megfelelően humorosat mondott (feltűnően gyanús lenne ugyanis, ha mindenen vihognék - még libának nézne!). Mostanában azonban olyan fagyos lett, mint a jégcsap, és esély sincs nála az enyhülésre, legalábbis úgy látszik, nekem kell előremozdítanom a helyzetet, ha előnyös változást akarok tapasztalni. Az érzéseim inkább szimpátia eredetűek, még nem érzek mélyebbet iránta, mint amennyi a jelen helyzetben egészséges lenne, nem ringatom magamat tévhitekbe. De rosszul esik a viselkedése, bevallom.
Kedves negyedik válaszadó!
A te hozzáállásod tetszik a legjobban, habár az előtted levő két személy is hasonlót fogalmazott meg, örülök, hogy te ki is mondtad, tömören és lényegesen vázoltad azt, ami ebben a szituációban létezik, ami még lehetséges, és a bátorság a kulcsszó, amire most szükségem van.
Köszönöm mindannyiótoknak, hogy segítettetek nekem :)
szerintem a haverjai előtt szégyell vagy ilyesmi.. nem hiszem h. más lány van benne.. mert még ha ugy is lenne akkor az miért jelentené azt h. nem szól hozzá stb??
szerintem a haverjai leszóltak téged.. és ő menőségből nem vállal fel mégha be is jössz neki.
Én csak őszinte voltam.
bocs.
ilyen az élet.
Tapasztalatból beszélek, hogy hazudik az!!!!! aki azt mondja h. a belső fontos.. mert mindenki a külső alapján ítél elsőre...
Köszi :)
Hát igen, valószínűleg ez is benne van a dologban, mindenesetre hanyagolom a dolgot, aztán lesz, ami lesz. Most nem ez a legfontosabb számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!