Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mások is éreznek így? Számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is éreznek így? Számomra ez annyira furcsa hogy miért van ez

Figyelt kérdés
Egy jó nyaralás után, vagy egy jó party, együtt töltött este a barátaimmal.. ezek után másnap amikor már otthon vagyok olyan rosszul érzem magam, rossz a kedvem és szomorú vagyok.... és mindig vissza akarok menni, velük lenni.. és ilyenkor nagyon nehéz visszarázódni a szürke hétköznapokba... remélem értitek mit próbáltam megfogalmazni. Ti is, mások is így vannak vele, vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
2009. jún. 7. 15:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

lehet, hogy depresszióra hajlamos vagy. Tanuld meg észrevenni az élet apró örömeit, annyi kis parányi csoda történik minden nap.

A nagypapám valószínűleg azt mondaná neked: mert mindig csak a hepajozáson jár az eszed...

2009. jún. 7. 15:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, hogy de jó lenne még ott lenni. Rossz érzés, hogy az már a múlt.
2009. jún. 7. 15:28
 3/14 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! de nem értem, miért lehet ez??:(

*hepajozás??:)miaz?

2009. jún. 7. 15:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Itt volt a pünkösd és búcsú volt. Olyan gyorsan elment, és úgy vágyok vissza, mert olyan jó volt. Szóval nem csak te vagy így ezzel. :P
2009. jún. 7. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:

hepajozás = bulizás, szórakozás.

egyébként a hétköznapokon sem muszáj csak otthon ülni, esténként v du. suli után is be lehet ülni valahova haverokkal, vagy egy billiárdra, stb. találd fel magad, foglald el magad, akkor nem lesz ilyen rossz hangulatod

2009. jún. 7. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Én most is ezt érzem. Bár ebben most egy lány keze is benne van...
 7/14 anonim ***** válasza:
hepaj = buli (valószínűleg 1930-1940 körül ez lehetett a szleng)
 8/14 A kérdező kommentje:
hétköznap is elvagyok, nem ez a gond. :) csak az, hogy ilyen jó élmények után mindig mintha kicsit depis lennék.. és ezt nem értem, miért.. de azthiszem ezzel nem kezdhetek semmit.
2009. jún. 7. 15:36
 9/14 anonim ***** válasza:
énis így vagyok ezzel :S
2009. jún. 7. 15:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok ezzel, lehet, hogy a szervezetem "megszokja" a sok boldogsághormont, ami ilyenkor termelődik, és mikor vége a bulinak, akkor hiányozni kezd. Vagyis nemtom, nem vagyok biológus, lehet, hogy tök hülyeség, amit írtam XD
2009. jún. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!