Új Whirpool 7519-es mosogépem van. Számomra furcsa sípoló, visító hangot ad ki. Ez normásis esetleg megszunik?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 30. 20:39
1/3 anonim válasza:
Ismerősömnek hasonló problémája volt, és én jártam az ügy után.A Whirpool szerviz azt mondta, a jelenség normális, az újfajta motor tulajdonsága, hogy így sípol, mint egy "felszálló vadászgép". Azt is mondták, hogy idővel halkabb lesz, ezt egyelőre nem tapasztaltuk, de még csak egy pár hete használja. Más baj nincs vele, ezért magát a mosógépet nagyon jónak találja.
2/3 anonim válasza:
Vagy a szervíz kamuzott.Szerintem inkább sz@r motor széria a gond.
3/3 anonim válasza:
nekem a hűtőm is whirpool meg a mosógépem is (nem régi egyik sem) aztán csilingelnek sípolnak, huhognak mindketten....lehet, hogy "szériatartozék" a hang? :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!