Mitől lehet hogy az öblítőt nem folyatja bele a mosógépem? Már a kis kivehető doboz kitakarításán túl vagyok.
Nem kiszivattyúzós, hanem vízzel mossa ki. Egy kis elektromos szelep vizet locsol bele, az viszi magával.
El lehet dugulva vagy elromolva a kimosás útja.
És az vajon hol lehet? Az lehet ami apró lyukacskaként látszik a betolható fiók tokjának "mennyezetén"? Mert azt takarítottam ahogy csak tudtam..:(
Mosógépszerelő ezt ki tudja jobban tisztítani vajon? Csak mert hívtam már, de ő is ezt mondta hogy pucoljam ki az egész fiókot, tokot mindent első körben, na de ezen már túl vagyok többszörösen is, és ennél jobban nem férek már hozzá.
Egyébként köszönöm szépen a választ!!!
Nekem a drótos lyuk tisztítás bevált. :)
Olyan drótot használtam ,amivel a műszaki cikkek vezetékét szokták összefogni.
Ezen kívül fecskendővel ecetet fecskendeztem bele a lyukba.
Ja, természetesen arról a nyílásról beszélek, ahonnan belefolyik a víz az öblítő rekeszbe. Ha kevés víz folyik be, mert pl le van vízkövesedve, akkor nem fog betöltődni a dobba az öblítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!