Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » Mi lehet az oka annak, hogy a...

Mi lehet az oka annak, hogy a mosógépem furcsa szagot áraszt, és a ruhák is átveszik?

Figyelt kérdés

Whirlpool. Biztos valami baja lehet, nem kifejezetten büdös, nem tudom leírni.

Szerelő? :)

2011. febr. 9. 17:05
 1/4 anonim válasza:

gombás a géped.

90 fokos üres mosás, de nem mindig oldja meg.

2011. febr. 9. 17:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább valami műszaki baja lehet. Nem tudom leírni, hogy milyen ez a szag, de tuti nem gomba. Kicsit füstös is, szerintem szerelő lesz...
2011. febr. 9. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Én eceteset mondanék nem simát. Bár mi egyszerűen vettünk egy újat. Egyszer a dobban hagytam egy bugyit, (nem vizeset csak beledobtam!) és olyan két nap alatt szőrös penész vagy mi nőtt rá... És mindig olyan fura szagúak voltak mosás után is a dolgaink. Verőfényes napsütésben, szélben is képesek voltak furára száradni. Mióta a másik gép van, ha két nap alatt száradnak idebent, akkor sem büdösek.
2011. febr. 9. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia én ecet helyett inkább trisót javasolnék neked mivel már volt itt javaslat ecetre más kérdésnél és büdösebb lett mint volt.Mindkét mosószer tartóba rakj trisót az majd helyreteszi a bacikat:)) Előtte vedd ki a szűrőt és takaritsd ki.A trisó nem fogja a tömítéseket bántani!!!

1 tesztet meg ér fogj 1 darab vezetéket és rakd lángba, ha hasonló szagot érzel a gépben akkor hívj szerelőt.

Remélem segítettem.

2011. febr. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!