Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most kéne visszakozni, nem bánni, nem habozni? Jajjj.
Mit tennétek? Képzeljétek el ezt a helyzetet: egy lapos, kiüresedett kapcsolatban éltek, amiben nem vagytok boldogok, régóta, de a gyerekek miatt nem lehet abbahagyni. Egy nap jön valaki, akivel egyre közelebb kerültök egymáshoz, és aki szeret, feltétel nélkül. A gond annyi, hogy messze van, de évente 3-4 alkalommal lopott napokat együtt tudtok lenni. És olyankor semmi más nem számít. Aztán elváltok, és újra számoljátok a hónapokat, és vártok, vártok egymásra, újra és újra, pénzt és energiát nem kímélve. Amikor tiszta fejjel belegondoltok, tudjátok hogy lehetetlen- nektek ott ( van még ) a "hivatalos " kapcsolat, de nem tudok nem a másikra gondolni, vele kapcsolatban pedig tudjátok, hogy felesleges, mert nem lehet évekig ezt játszani, 8 000 km távolsággal. Mit tennétek, ha Ti lennétek ebben a helyzetben?
( oké, tudom, hogy kapok majd hideget-meleget,várom a " köveket")
Tölem megértést kapsz, mert pontosan ugyanaebben a cipöben járok, csak éppen én vagyok a "valaki" , és csak 1000km-re vagyok a barátnömtöl, aki még az élettársával él :S
Mi felvállaljuk a dolgot, megmozgatunk minden követ, hogy ki tudjon jönni a gyerekeivel együtt, és együtt tudjunk élni.
35/F
túl a barátságon. nézd meg.
mármint komolyan :D abban ugyanez van
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!