Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki számít ribancnak?
A: Sok futó kapcsolata, és egy éjszakás kalandja van, hosszabb kapcsolat nem jellemző, és nem idegen dolog számára a megcsalás.
B: Többnyire hosszú távú kapcsolatai vannak, és hűséges típus, viszont ha nincs partnere, akkor benne van egyéjszakás kalandokban is.
C: Mindkét típus annak számít.
Kort és nemet is írjatok.
Szerintem szigorúan véve, klasszikus értelmet nézve mindkettő "ribancnak" számít, de ez annyira lebecsmérlő kifejezés, hogy az értelmesebbek csak azok megnevezésére használják, akik aljas módon áltatnak, majd átvernek másokat. Nekem sincs kifogásom a B kategóriások ellen, szerintem teljesen korrekt eljárást folytatnak, se másnak nem ártanak vele, se maguknak. Miért ne élvezhetnék az egyedüllétet?
Mellesleg ez a "ne hasonlítsuk össze egy férfi szexuális életét egy nőével" milyen dolog már? Miért kéne különbséget tenni? Kinek a javára? Milyen alapon? Elvégre ugyanazt csinálja mindkettő. Úgy imádom az ilyen elvakultan soviniszta hozzáállást.
Akkor nehogy használj kotont a legközelebbi akciód alatt, elvégre el kell hintegetned a magvakat, mindenáron össze kell raknod többszáz utódot, különben kihalnak a jó gének. Ne feledd, állat vagy és az ösztöneid irányítanak, nem tagadhatod meg azt, ami beléd van kódolva. Légy hű a gyökerekhez!
(Mellesleg ne próbáld már bemagyarázni nekem, hogy te gond nélkül bevállalsz olyan csajokat is, akiktől a gyomrod előbb mozdul meg, mint a farkad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!