Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít ribancnak?

Figyelt kérdés

A: Sok futó kapcsolata, és egy éjszakás kalandja van, hosszabb kapcsolat nem jellemző, és nem idegen dolog számára a megcsalás.

B: Többnyire hosszú távú kapcsolatai vannak, és hűséges típus, viszont ha nincs partnere, akkor benne van egyéjszakás kalandokban is.

C: Mindkét típus annak számít.

Kort és nemet is írjatok.

2012. febr. 14. 21:59
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

utolsó:

akkor inkább hazudjon a 'szerelmed' a szemedbe? és úgy akarsz vele lenni hogy nem is tudod mi merre hány méter? és mi lenne ha odamenne egy pasi hozzád hogy te lennél a 'harmadik' csaja aztán amikor megismered a barátait kiderül hogy fél budapestet megkúrta? (jó, nem ennyire drasztikusan, de mondjuk +5 csaja lett volna)

2012. febr. 18. 17:43
 32/43 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha valaki változni szeretne, és nem ki*baszás a célja akkor nem feltétlen éri meg őszintéskedni. Ha volt 50 csaj akit megdugott de a komolyat keresi. Akkor ne azzal menjen oda egy csajhoz hogy már ennyi meg annyi lány megvolt neki, mert egy épeszű ember elhajtja a pi*csába.
2012. febr. 18. 21:52
 33/43 anonim ***** válasza:
nyilván nem úgy kezdene... én se úgy megyek ismerkedni hogy szia volt x pasim, akikkel le is feküdtem, leszel a következő? de egy idő után el lehet mondani, ha szóba kerül
2012. febr. 18. 21:55
 34/43 anonim ***** válasza:
Utolsónak adok igazat! elég szomoru dolog hogy az őszinteség kihalt sok nőböl.és az is nyilván való hogy tudján hogy szégyen rájuk nézve a multuk ezért nem öszinték!
2012. febr. 19. 03:53
 35/43 A kérdező kommentje:

21:52

Te úgy szoktál ismerkedni, hogy azzal kezded, hogy pasi/nő volt már meg?

2012. febr. 19. 09:33
 36/43 anonim ***** válasza:
Nem nem így ismerkedek. De ha nekem egy fiú 1-2-3 hónap múlva mondaná ezt, hogy már 15-20 csajban járt. Otthagynám a fenébe. :) Nem lenne gusztusom hozzáérni többet az biztos. És szerintem ez a fiúkra inkább jellemző.
2012. febr. 19. 11:02
 37/43 anonim ***** válasza:

akkor ez meg csak téged minősít hogy milyen hülye vagy.... már ne is haragudj :) gondolom 2-3 hónap alatt le is fekszel vele, nem? ez kb olyan mintha valaki azt mondaná hogy 'utálom a halat' valaki nem mondja el hogy van hal a kajájában és ízlik neki aztán amikor megtudja 'jajj fúj megyek hányni'

ennyi logika van abban amit mondasz... :D

2012. febr. 19. 11:10
 38/43 anonim ***** válasza:
1-2-3 hónap alatt nem fekszem le egy pasival... De abban igazad lehet, ha szerelmes vagyok lehet másképp gondolkodom. De valami tuti megváltozna bennem. És ezzel a legtöbb ember így van. Senki sem szeret 15. lenni... A dobogós hely az igazi.
2012. febr. 19. 12:53
 39/43 anonim ***** válasza:

dobogós?

akkor te eddig hány pasival voltál?

mert ha olyan pasit keresel akinek az 1-2-3. vagy neked meg már több volt az kicsit álszentség szerintem.

2012. febr. 19. 13:10
 40/43 anonim ***** válasza:
Ez egy érdekes téma, például nekem sosem volt egyéjszakás kalandom nem is vágyom rá, másfél éves kapcsolatom van, nem öltözöm ribancosan, beképzelt sem vagyok (sőőt önbizalom hiányom van) és mégis ribancoznak néha.. :/
2012. febr. 27. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!