Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít ribancnak?

Figyelt kérdés

A: Sok futó kapcsolata, és egy éjszakás kalandja van, hosszabb kapcsolat nem jellemző, és nem idegen dolog számára a megcsalás.

B: Többnyire hosszú távú kapcsolatai vannak, és hűséges típus, viszont ha nincs partnere, akkor benne van egyéjszakás kalandokban is.

C: Mindkét típus annak számít.

Kort és nemet is írjatok.

2012. febr. 14. 21:59
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
22%
ohh most jönn az hogy szeretett hiányotok volt meg egyébb mellé beszélések.ám meg ha már feltettél egy ilyen kérdést te is sejted hogy mi lehetsz.egy jó tanács ha nem birod el a választ ne tedd fel a kérdést becses!:P
2012. febr. 17. 14:50
 22/43 A kérdező kommentje:

Hát ezek szerint legalább annyi közös van bennünk, hogy mind ketten szeretjük Dr. House-t. :)

Nem jön mellébeszélés, győzködés, vagy bármi ilyen. Gondolj amit akarsz. Én is ezt teszem.

2012. febr. 17. 17:23
 23/43 anonim ***** válasza:
A szabad gondolkozás még nem tilos:) na ja legalább a jó öreg hause közös bennünk:D
2012. febr. 17. 18:04
 24/43 anonim ***** válasza:

'ne hasonlítsuk össze egy férfi és egy nő szexuális életét?'

most meg jön az a szar duma a lakattal meg a kulccsal? :D de undorítóak vagytok, istenem...

2012. febr. 17. 20:26
 25/43 anonim ***** válasza:
utolsó te is nagy iparos lehetsz!xD
2012. febr. 17. 20:47
 26/43 A kérdező kommentje:

Ha egy férfi megfektet 100 nőt, akkor nagy ász.

Ha egy nőnek az életében volt 7 férfi, akkor ribanc.

És nem vagy szűk látókörül.

2012. febr. 17. 20:57
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
nem vagyok 'nagy iparos', de mindegy. egyébként magánügy, hogy ki hány ember feküdt le eddig és szerintem intelligens ember nem háborodik fel azon, hogy a párja előtte hány emberrel volt (ha annak nincs semmi komoly következménye, nem kívánt gyerek, abortusz vagy valami betegség..) aki meg pasi létére olyan csajt akar aki életében 0-3 pasival volt összesen, akkor annak a pasinak se legyen 3nál több szerintem.........
2012. febr. 17. 21:01
 28/43 anonim ***** válasza:
Várjatok én nem azt mondom hogy el itélem azokat is aki őszinte és nem k.úr félre.én azokat gyűlölöm akik nem birnak megállni egy mellett.akik le tagadják a múltjukat,képtelenek az őszinteségre és a hűségre! és mostanába nagy divat ribancnak lenni valljuk be! én szerintem ha valaki bele vág egy kapcsolatba az a minimum hogy a másikkal tudatom a múltamat.
2012. febr. 18. 00:50
 29/43 anonim ***** válasza:
tehát ha lenne egy csajod aki előtted mondjuk 6 pasival volt már (egy éjszakás is volt) de elmondja neked és 1x sem csal meg a kapcsolat alatt akkor az nem ribanc? (vagy lehet 7-8 pasi is... a lényeg hogy több,mint amennyi neked 'belefér')
2012. febr. 18. 10:52
 30/43 anonim ***** válasza:

Ez a múltat bevallani egymásnak hülyeség.

Ha hozzám nagyon őszintén odajönne egy pasi, hogy tetszem neki én lennék az 50 csaja nem nagyon érdekelne... -.-

2012. febr. 18. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!