Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy tökéletes-e az a csaj, akivel csak egy éjszakás kalandod van?
megd*nám 1x vagy 2x és kész keresnék egy olyat aki minden szempontból bejön és akivel komolyabbra is fordulna a dolog.
ha pasi lennék ezt tenném...
A kérdés megválaszolásához a "mennyire számítás" és az elfogyasztott alkohol mennyisége közti összefüggést kell megvizsgálnunk.
Ez az összefüggés pedig meglepő hasonlóságot mutat az exponenciális függvénnyel.
Tekintsük a következő függvényt:(kék vonal)
X tengelyen az elfogyasztott alkohol mennyisége van ábrázolva(a negatív tartományt természetesen figyelmen kívül hagyjuk), az Y tengelyen pedig a "nem-számít-kit-dugok-meg" faktort ábrázolhatjuk(ami a megnézem-kit-dugok-meg" faktornak egyfajta inverze).
Mint az jól leolvasható, az elfogyasztott alkohol lineáris növekedése exponenciális növekedésre készteti a "nem-számít-kit-dugok-meg" faktort, azaz: Minél többet iszunk, annál inkább magasról sz*rjuk le, hogy kit dugunk meg.
22:28 Van benne valami. :D
Nekem azért számítana, ha csinálnék ilyet, mert ilyenkor csak a bomba nők jöhetnének szóba, olyan alapon, hogy ha már egy éjszakás, legyen minőségi áru. Mindent a farok kedvéért. Viszont nem volt még ilyen kaland, nem is lesz. Nem érdekelnek az ilyen nők.
22:28 vagyok.
Én viszont csináltam már meg bünronda csajt olyan talajrészegen, hogy nem is emlékszek rá :D Szóval ez személyes tapasztalat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!