Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek hogy néz ki egy tökéletes csaj?
Nekem a legtökéletesebb kb.:
Szép száj, nem baj, ha egy kicsit szopós(vastag, húsos)
Barna haj, ha lehet inkább hosszú, barna szem, sportos külső, nem molett, de ne túl vékony, szóval sportos. feszes fenék. nem fontos a 60-90-60 de azért valami hasonló legyen nem a méret szempontjából, hanem hogy legyen meg ez a forma amit ezek a számok kiadnak. nem baj ha kisebb a mell, mert én a nem túl nagy cickót szeretem.
Vagyis inkább a kisebb cickóért rajongok.
Belsőre ha lehet tudjon velem sportolni, ne legyen nyafka, akár sátorozzon velem, vagy aludjunk kocsiban, szeresse a természetet. Ha úgy van tudjunk bulizni, de azért tudjon főzni, és persze szzeressen szexelni is. az sem baj, ha szeret kényeztetni, és ha néha megmaszíroz.
Természetesen cserében én is nyújtom amit tudok, amit megérdemel, nem egyoldalúan gondoltam mindezt.
És a barátnőm ilyen, csak külsőleg nem a legtökéletesebb ideálom. viszont szeretem, és elégedett vagyok.
na ez a vége nem volt szükséges, de így talán másképp hangzik az egész...nekem ezek a fontosak. és van egy csomó minden amit nem tartok fontosnak, abban, azokban engedek. :-)
Külsőre:
Hasonlít a feleségemre. Nekem valahogy ez a szőke, kicsit teltebb (nem kövér!) nagymellű nők tetszenek. :)
Belső tulajdonságok:
-kedves, aranyos
-megértő, sokmindent meglehet vele beszélni
-ne legyen ez az egoista "plázacica"
:) Többet nem nagyon tudok mondani!
36 F
Külsőre: [link]
Belsőre: Legyen önbecsülése, legyen humoros, értelmes és értékelje ha szeretik (ez utóbbit a legnehezebb megtalálni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!