Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek hogy néz ki egy tökéletes csaj?
Legyen szép arca barna haja..ne legyen se vastag se vékony.
Legyen normális melle(se kicsi se lelógó xD)
Az sem hátrány hogy higénikus.szép ruhákban járjon(nem kell feltétlenül drágának lennie)
Ne legyen ribanc de azért meg leshessen..Legyen stílusa.jófej legyen és vegye a lapot.:D
15/F
Amúgy semmi baj az alakoddal kedves kérdező.korod?;)
Mi az, hogy nem hazudik, nem rinyál? És hogy nem létezik ilyen? Hát ne is haragudj, de azért ti sem mondtok mindig igazat... És igenis vannak olyanok akik egyiket sem csinálják. Például én sem hazudok, a rinyálás meg hát.. csak nagyon ritkán.
15/L
Én úgy vagyok vele hogy
-Legyenek belső értékei és éreztesse azt velem hogy szeret
-Legyen kedves és lehessen vele nagyon sokat beszélgetni komolyabb dolgokról is.
Külseje? Hááát nem annyira fontos.
-Ne legyen husi(az nem baj hogyha kicsit telt karcsú és van mit fogni rajta) sem anorexiás.
-Ha szép az arca akkor elnyerte a tetszésemet.
-Az első dolog amit meg nézek egy lányban a szemei.
A cigarettázókat alapból vegyük ki. Azokat meg sem nézem.
Legyen közvetlen. Kedves. Ne vizslassa a férfiakat, hogy melyikre vesse rá magát, és a többieket emberszámba sem veszi.
Szóval közvetlen, mosolygós, könnyed. És, ha már tökéletes a kérdés: ha találkozik a tekintetünk, legyen ott valami, történjen valami, amit mindketten érzünk.
Tudom, hogy van ilyen, mert egy ilyen eset után egyszer másfél évvel jött oda hozzám egy lány, hogy azóta keresett mióta egyszer találkozott a tekintetünk, és én is emlékeztem rá... Szóval már azelőtt találkozik két ember lelke és egymásra ismer mielőtt a tudatuk ráeszmélne a másikra, tudna róla bármit is.... És a kapcsolat ennek a lelkeinkkel megsejtett valóságnak a felfedezése, kiteljesítése.
Ha már a tökéletes volt a kérdés...
Ja, külső?! Ápolt, és jó legyen a közelében, amikor az atmoszférájába, közelébe kerülsz az ereidben a vér átforrósodik, és csak arra vágysz, bárcsak még közelebb lehetnél hozzá..
33/F
Magasabbakra bukom,de nálam ne legyen nagyobb azért. 170 -180 centi köz ideális. Barna szem és haj, bőr maximum enyhén szolizott, bársonyos ragyogó. Arcra sokféle arcvonású bejön, al ényeg,hogy szép legyen. Bejönnek a cicásak, a babásak és az angyalok is egyarán. A lényeg, hogy olyen optimális arca legyen. A túl kicsi orr nem az esetem. A túl nagy orr sem igazán, de inkább nagyobb mint kisebb, de a közép a legjobb na. Arcvonásra egyébként azok a nők tetszenek, akiknek olyan feje van mint Rhona Mitrának pl. vagy Kate Beckinsalenak. Alkatra is őket tartom a legjobbnak. Közepes méretű cici, keskeny derék, kerek segg, formás combok.
Fontos,hogy természetes legyen, tetoválás, műköröm, műszempilla, erős smink nálam kizáró ok, ha persze ragaszkodik hozzá.
Legyen nőies öltözködésű, nyáron negyedes seggerfeszülős kis short egy toppal tökéletes, nem ez a béna nyomorék basagatyűs szerencsétlenségek tetszenek ugyanis. Amugy meg a szoknyátol teljesen kész vagyok, ha látszanak alatta a formás combok is, az fincsi nagyon.
Lélekben ne legyen nagyon zárkózott, mert azokkal állati nehéz kommunikálni, nehéz felszedni, jelezzen azért ha érdeklődik. Ne legyen túl nyitott sem mindenki felé, mert az is zavaró, szinte megközelíthetetlenek az ilyen nők ,akkora társaságuk van. A kettő közt a jó. Ne legyen túl vicces, de túl keserves sem. A kettő közt ez is.
Ismerje az önzetlen szeretetet, csak magamért szeressen, mert a kullancs dögöket takarítom el a pi-csá-ba!
Legyen azonos az érdeklődéso köre az enyémmel, mert hosszú távon ez jelentheti a legnagyobb összetartó erőt, ha teljesen más a hozzáállása a világhoz mint nekem, akkor csak vita van, az meg nem jó, idegőrlő.
Ami az agyát illeti, az nembaj, ha van valami dilije, nálam nem kizáró ok. Úgyértem kissé paranoiás, kissé kényszerbeteg, kissé depis néha, ez nem gond. Viszont ne legyen egy kultursznob. Ne legyen egy kioktatós anyáskodós dög, mert az olyat eltakarítom a pi-csá-ba. Ne legyen buta, legyen véleménye mindenről, legyen tályékozott egy nomrális szinten ennyi az elvárás.
Nem elvárás,hogy karrierista legyen, az sem,hogy diplomás legyen, az sem ,hogy pénzes családból származzon.
Összességében nálam ennyi az igény, tehát főleg hogy legyen /szerintem/ gyönyörű és természetesen aranyos, ez a kettő a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!