Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki számít ribancnak?

Figyelt kérdés

A: Sok futó kapcsolata, és egy éjszakás kalandja van, hosszabb kapcsolat nem jellemző, és nem idegen dolog számára a megcsalás.

B: Többnyire hosszú távú kapcsolatai vannak, és hűséges típus, viszont ha nincs partnere, akkor benne van egyéjszakás kalandokban is.

C: Mindkét típus annak számít.

Kort és nemet is írjatok.

2012. febr. 14. 21:59
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%
A,Kor,Nem
2012. febr. 14. 22:00
 2/43 anonim ***** válasza:
100%
egyértelmű, hogy A...de minek kérded?
2012. febr. 14. 22:01
 3/43 anonim ***** válasza:
66%
Muszáj a három lehetőség közül választani? Szerintem az a ribanc, aki nagyon könnyen megkapható vagy könnyedén odaadná magát akárkinek (de senkinek sem kell igazán).
2012. febr. 14. 22:01
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
A, de az sem annyira, kivéve a megcsalást. lehet, hogy nem jön össze neki hosszú kapcsolat, vagy csak élvezni az életet. viszont az már gáz, ha ezt más pasijával. az már tényleg r*banc, ha kapcsolatokat szakít szét.
2012. febr. 14. 22:02
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
aki mindig,minden körülmények között elcsábítja más hölgyemény társát,barátját,és mindenkivel azt csinálja vagy azt akarja
2012. febr. 14. 22:08
 6/43 A kérdező kommentje:

Azért kérdezem, mert valamelyik nap volt itt egy kérdés, és néhányan írták, hogy az a nő, aki benne van sima, érzelemmentes szexkapcsolatban, vagy egy éjszakás kalandban az ribanc.

Én nem vagyok az ilyen kapcsolatok híve, de ettől függetlenül szerintem attól nem lesz valaki ribanc, mert benne van néha-néha ilyesmiben. Kíváncsi vagyok, hogy más ezt hogyan látja.

2012. febr. 14. 22:10
 7/43 anonim ***** válasza:
48%
én B vagyok, de engem is leri.bancoznak :)))
2012. febr. 14. 22:11
 8/43 anonim ***** válasza:
69%
Egyetértek a fent szólókkal. Attól hogy valaki élvezi az életet, még nem ribanc. A megcsalás már ugye más tészta.
2012. febr. 14. 22:13
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Az első mindenképp ribanc a másik meg... Ahogy érzi. Én egyéjszakás kalandok után nem tudnék tükörbe nézni. Ha valaki úgy érzi, hogy ettől még nem ribanc akkor nem az...
2012. febr. 14. 22:27
 10/43 anonim ***** válasza:
0%

C

24f

2012. febr. 15. 07:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!