Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy " a saját érzéseimre" hallgassak?
Sose tudtam dönteni....szinte mindig döntésképtelen voltam.
Sokszor gondot jelentett, hogy milyen ruhába menjek iskolába, és a döntésképtelenségem miatt volt, hogy majdnem kifutottam az időből...
Namost: a barátommal három hónapja járok. Eddig csók volt, és ugye tapizás.
Én szeretnék többet is engedni(nem szex, és nem orális kielégítés, azokkal várni szeretnék). De az az érdekes, hogy ha azt látom, hogy sokan korainak tartják elbizonytalanodom. Viszont ha egyes dolgokat sokan megengedettnek, én is megengedném.....Egyszerűen azt látom és érzem jónak amit a többség....és ez így nem helyes. Egyszerűen mit tudok tenni ez ellen?
Mondjuk én utálom sajnáltatni magam:)
De azt is rossz érezni, amit a többiek éreznének a lelkükben ha eltűnnék. De mondom én szeretek élni és jól elvagyok, csak mindig áramlik belőlem valami negatív, amit rohadt erősen elnyomok, hogy ne kapjak több ilyen bókot pl.:
"Régen mindig elborzadtam, mikor valaki a halálról beszélt, de amióta ismerelek, csak nevetek rajta"
Meg egyébként is kialakult bennem magamról egy kép, hogy jó vagyok, önzetlen vagyok, ilyen meg olyan szuper, király vagyok, pótolhatatlan stb...Okos, ügyes, szép, meg amit eltudsz képzelni.
Mondjuk nekem napmint nap kell hallgatnom, hogy egyik családtagom, hogy haldoklik, jajgat és még érzelmileg is próbál zsarolni. A másik pedig eszelős és rám akar eröltetni ilyen népírtásos baromságokat. Meg néha muszáj kegyetlennek, durvának és üresnek lennem, hogy megvédjem magam. Esetleg akaratom ellenére részt kell vennem néhány veszekedésben, mert néha még vér is folyhat.
De mondom ez így túl durván hangzik leírva talán. A valóságban ennyire nem rossz. Csak azért írom, hogy lehet ilyesmik állnak a dolog mögött. De ilyenkor is magamat hibáztatom, hogy próbálom az én hibám másra kenni.
Legyen annyi a lényeg, hogy folyamatosan azt érzem, hogy rossz vagyok, ami nem igaz, mert se rossz nem vagyok, se nem érzem magam rossznak. Csak ha elgondolkodom, hogy mégis mi bennem a jó a tetteim alapján, nem találok semmit. Csak egy értéket, hogy önzetlenül odaadnám másnak az életem, de látod ez aztán részemről marha nagy cselekedet lenne.
Túlságosan magamba zárkózdtam és ezt nem szabad tenned neked...Ne gondolkozz annyit, főleg ne a rossz dolgokon, csak élvezd a szép perceket.
És rajtam azért nem fog segíteni, mert rohadtul utálok ilyeneket írni, mert önsajnáltatásnak érzem.
Meg van az az érzés, amit mondtál, hogy szeretem, ha van miért sajnálni magam, de mégsem. Így leírva minden olyan szánalmasnak hangzik. Magamban legalább szép és ez a rossz.
Nem tűnik szánalmasnak, én értem :)
Amúgy az othhoni dolognak rengeteg köze lehet hozzá. SOkszor az tükröződik vissza rólunk, még ha nem is szeretnénk. Mióta van nálad ez, hogy "nem barátkozol"? Köthető egy családi vitához az ideje, vagy valami ilyesmihez?
Annak örülj, hogy jól el tudsz lenni egyedül is, mert vannak, akik "társfüggők". Viszont az, hogy alapjábavéve szeretnek, az egy nagyon nagy kincs, ezért kellene "megnyílni" előttük.:) A leírásod alapján arra következtetek, hogy te is egy jó ember lehetsz, és ennek örülj. Bennem alapból az jó érzést kelt, ha tudok másoknak segíteni. Gimnáziumba új társaságba kerültem, és az egész életem megváltozott, sok barátom lett. Lehet ismerkedned kellene:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!