Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy " a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy " a saját érzéseimre" hallgassak?

Figyelt kérdés

Sose tudtam dönteni....szinte mindig döntésképtelen voltam.

Sokszor gondot jelentett, hogy milyen ruhába menjek iskolába, és a döntésképtelenségem miatt volt, hogy majdnem kifutottam az időből...

Namost: a barátommal három hónapja járok. Eddig csók volt, és ugye tapizás.

Én szeretnék többet is engedni(nem szex, és nem orális kielégítés, azokkal várni szeretnék). De az az érdekes, hogy ha azt látom, hogy sokan korainak tartják elbizonytalanodom. Viszont ha egyes dolgokat sokan megengedettnek, én is megengedném.....Egyszerűen azt látom és érzem jónak amit a többség....és ez így nem helyes. Egyszerűen mit tudok tenni ez ellen?

2012. febr. 10. 22:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Egyébként én is mindig ezt érzem, hogy kitudnék jönni amiben vagyok, de mégsem. És ettől kell megszabadulni azonnal.
2012. febr. 10. 22:57
 22/35 A kérdező kommentje:

A beülést én is tervezem, hogy emgnézem, hogy zajlik egy ilyen.:)

Hát egyszerűen nem szeretem, ha néznek, rosszul érzem magam, elmegy az önbizalmam.

Nem kényszerből jöttünk össze, és mióta vele vagyok rengeteget javultam, nagyon megértő. Igen a sajnáltatós nem a legjobb, mert így mindig visszaesek, mivel ezt látom jónak, és mégsem...Most új orvos keresésén vagyunk, mert a régi többet ártott, mint használt. :)

2012. febr. 10. 22:57
 23/35 anonim ***** válasza:
Egy zenét küldj nekem légyszí:) Kiváncsi vagyok, miket szoktál hallgatni a falnézés közben:P
2012. febr. 10. 22:58
 24/35 A kérdező kommentje:

80%-os válaszoló. Igen, igazad van. Veled mi a helyzet, ha nem baj, hogy megkérdezem?:)

Én is ezen próbálok változtatni, nézni a pozitív dolgokat, és kilábalni.

2012. febr. 10. 22:58
 25/35 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=lWYHRkKAyCE

Volt, hogy ezt hallgattam, de igazából pop-zenén át sok mindent hallgatok, nem csak ezt.

Vagy ezt is :) http://www.youtube.com/watch?v=0x6PhH6v0Ls

2012. febr. 10. 23:00
 26/35 anonim ***** válasza:
Köszi, jó kis zenék ezek is:)
2012. febr. 10. 23:05
 27/35 anonim ***** válasza:

Így interneten nincs velem semmi baj:)

Meg sem ismernének a stílusom alapján a valóságban xD

Az a bajom, hogy nem mindig úgy cselekszem, ahogy helyes lenne. Én is kicsit szorongok meg hasonlók és sajnos én kerülöm az embereket. Pedig nagyon érdekelnek és tök jó, ha az embernek barátja van, meg így az ügyfeleket is elveszítem és tudatosan rombolom mégis a jövőm. Olyan, mintha már lemondtam volna az életről ősztönösen. Egyedül a gondolataim tartanak életben. talán túl gátlásos vagyok.

2012. febr. 10. 23:09
 28/35 A kérdező kommentje:

Hát senkise tud mindig helyesen cselekedni:)

És azt nem tudod, hogy miért" kerülöd az embereket?:)

Mennem kell sajna, de holnap elolvasom és válaszolok, köszönöm, hogy segítettetek, jó éjt mindenkinek:)

2012. febr. 10. 23:10
 29/35 anonim ***** válasza:
Talán mert bemeséltem egy ilyen hülyeséget, hogy fájdalmat fogok okozni nekik vagy ők nekem. Meg volt már pár rossz élményem. De igazság szerint ígyis elvagyok, de úgy jobb lenne. Réggen barátkozós voltam, határozott, talán még jó fej is. Én tudom, hogy hogy kellene viselekdnem, hogy megkapjam ezt, meg azt, hogy elérjem a célom, de mégsem teszem azt, mert nem érezném jól magam. Persze szoktam olyat csinálni, amit muszáj. Nem lehet csak azt tenni, amitől jól érezzük magunkat. Talán én is kicsit szorongó lettem.
2012. febr. 10. 23:14
 30/35 anonim ***** válasza:

Jó éjszakát:) Aludj jól:) Álmodj szépeket:)

És ne félj:) Váltsd valóra, amit szeretnél és legyél boldog:)

2012. febr. 10. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!