Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy " a saját érzéseimre" hallgassak?
Sose tudtam dönteni....szinte mindig döntésképtelen voltam.
Sokszor gondot jelentett, hogy milyen ruhába menjek iskolába, és a döntésképtelenségem miatt volt, hogy majdnem kifutottam az időből...
Namost: a barátommal három hónapja járok. Eddig csók volt, és ugye tapizás.
Én szeretnék többet is engedni(nem szex, és nem orális kielégítés, azokkal várni szeretnék). De az az érdekes, hogy ha azt látom, hogy sokan korainak tartják elbizonytalanodom. Viszont ha egyes dolgokat sokan megengedettnek, én is megengedném.....Egyszerűen azt látom és érzem jónak amit a többség....és ez így nem helyes. Egyszerűen mit tudok tenni ez ellen?
Sajnálom nagyon:(
Mi köt le amúgy? Mit szeretsz szabadidődben csinálni??
Vagy miként lenne jó dolgozni??? Inkább valami beszélős dolog érdeklene, matekes dolog?? Vagy a természetet szereted? Gépeket? Művészet?? Kalandot?? Állatokat?
Barátaid vannak, szeretsz barátkozni?
Szerintem elég erősen szorongsz, nem?:(
Eddig szabadidőmben semmit nem csináltam, csak tanultam. A nyár szinte végig úgy telt, hogy néha barátokkal elmentem, vagy néztem a négy falat. Álmom volt hogy megtanulok táncolni, de a többiek miatt nem merek, meg nincs elég elhatározásom.
A művészet, rajzolás pl érdekel. BArátaim vannak.
Az a baj, hogy kitudnék jönni ebből, de nincs kedvem, és mégis. SZeretem, hogy sajnálnak, közbe tudom, ogy elkéne határoznom magamat. Elég "bonyolult". De mindjárt előttem lesz az élet, össze kellene szednem magamat.
Igaz,a nem döntés is döntés.
Köszönöm, hogy írtok nekem:)
Nehezen tudom elképzelni, hogy csak a négy falat nézted:)
Biztos valamit csináltál, ha mást nem is gondolkodtál vagy álmodoztál valamiről.
Egyébként szívesen írok, szeretem az ilyen embereket, mint te:)
Ha táncolni szeretnél, akkor próbálj táncolni egy kicsit elősőzr a barátoddal. Biztos élveznéd azt is.
Még a barátom előtt is gátlásos vagyok bizonyos dolgokban:/
SZép lassan kell elkezdeni a fejlődésemet. Hip-hopra gondoltam, barátnőm jár, de az is olyan, hogy ugye egy teremben tükör előtt mindenki táncol, és az engem lelomboz:)
Hát álmodoztam, sé közben néztem a négy falat:) Zenét hallgattam és gondolkoztam.
Hogy érted, hogy a többiek miatt nem mersz táncolni??
A barátod szereted gondolom:) Az már nagy lépés, hogy nem félsz tőle:) Hogy jöttél vele össze? Ugye nem kényszerből?
Nem kell gátlásosnak lenned, legalábbis amit szeretnél, azt tedd meg, ha nem rossz.
Ez a szeretem, hogy sajnálnak dolog viszont nem túl jó...
De tudom, hogy mit szerenél írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!