Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
Tegnap beszélgettem a párommal és ezt mondta, hogy az a lényeg, hogy jobban szeressem őt saját magamnál. Nekem kicsit "simlis" dumának tűnik.
Nektek mi a véleményetek?
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.
Hogy érted, hogy később majd sokkal többet vár el??
"Szeresd felebarátodat, mint önmagadat!"
- ez elég is lenne. Ezt mondta az Ács Fia.
Ha nem veszed szó szerint, akkor igazat lehet neki adni.
Amikor volt barátnőm, én is jobban szerettem magamnál. Nehéz elmagyarázni hogy mit is jelent, de talán az, hogy fontosabb neked hogy ő jól érezze magát, mint te. Talán, hogy bármit megtennél érte(persze ésszerű határokon belül).
Pedig van benne valami.
Szerintem is egy igazi odaadó kapcsolatban a két fél összeér, egymást annyira szeretik.
De persze mindkét fél ilyen szintem szereti a másikat, nem egyoldalúan csak az egyik.
Viszont az ilyen kapcsolat nagyon-nagyon ritka.
A többség megmarad a biztonságos "tisztelet, elfogadás, korrektség" szintjén és nem igazán együtt élnek, csak egymás mellett. Már ameddig.
De egy ideális kapcsolatban határtalan a szeretet.
Ha szerinted ez simlis szöveg, akkor a ti kapcsolatotok egy korrekt, de nem túl mély kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!