Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolat lényege az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?

Figyelt kérdés

Tegnap beszélgettem a párommal és ezt mondta, hogy az a lényeg, hogy jobban szeressem őt saját magamnál. Nekem kicsit "simlis" dumának tűnik.

Nektek mi a véleményetek?

2012. jan. 30. 18:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Így van, aki szeret igazán, az bármit megtenne érted, ha te pedig tényleg szereted, akkor sose kérnél tőle olyat. És ez kölcsönös.

Ha nem ilyenek az érzelmek, akkor az egy olyan langyos, semmilyen, de kölcsönös megbecsülésen nyugvó izé kapcsolat lehet.

2012. jan. 30. 20:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Ha valakit jobban szeretek magamnál, az áldozatiság.

Egy kapcsolat lényege az, hogy bár nincs szükségünk egymásra, azaz nem függünk egymásra, mégis együtt vagyunk, mert tudunk adni egymásnak.

2012. jan. 30. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!