Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzékeny a lányok térde?
Figyelt kérdés
Többször észrevettem már, hogy ha egy lánynak megsimogatom a térdkalácsát úgy, hogy a kezemmel olyan "kacsacsőr" formájúan tartom, majd az ujjaim végét ráteszem a térdére és lágyan szétnyitom, akkor attól olyan furcsa érzésük lesz. Megmagyarázni egyikük sem tudta, hogy mit érez, de tetszik nekik. Barátnőm is beindul ettől az érzéstől.:D Ez mitől lehet, miért olyan érzékeny a térdük?2009. jún. 1. 14:43
1/7 anonim válasza:
Ugyan ezt valaki fején is meg lehet csinálni, a feje búbján, az a neve, hogy tojás, odarakod olyan kacsacsőr formában a kezed, ráütsz és szép lassan szétnyitod, mintha egy tojás esett volna a másik fejére :D tudom hogy abszolút nem hasznos ez a válasz, de azért leírtam :D
3/7 anonim válasza:
Erogén zóna az is. Nem csak a puncink és a mellünk erogén zóna. :) Jól esik a simogatás, cirógatás máshol is. Én is beindulok, ha a térdemet "kényezteti" a barátom. De ugyanilyen hatást tud elérni a nyakam, fülem, combom kényeztetésével is.
4/7 anonim válasza:
A nő egy két lábon járó erogén zóna.
5/7 anonim válasza:
ha ezt csinálod valakinek,akkor mindenkinek érzékeny:D fiúknak is. egyszerűen csikis,ennyi:D
6/7 anonim válasza:
Engem kifejezetten irritál. Egyáltalán nem indulok be tőle, sőt... Nem szeretem, ha a térdemet fogdossák.
Szóval nem tudom, h minden lánynál ugyanúgy működik -e. Érzékeny az én térdem is, de az biztos, h nem kelt bennem nagyobb szexuális vágyat, ha a Kedvesem azt simogatja. Sőt. Inkább simogasson máshol. (22/L)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!;):)
2009. jún. 2. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!