Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy pasi érzékeny?
mit jelent az h érzékeny?
nagy különbség van aközött, hogy fogékony a szép dolgokra, néha meghatják a szomorú vagy szép filmek és verset ír néha nekem, meg aközött, hogy folyton elbőgi magát, és egyszerűen képtelen férfiként viselkedni.
2010. jan. 3. 18:17
pasi vok,
de eleinte sosem mutatom ki, ismerkedésnél
akk csak sebezhetőnek tűnik , és ki is estem a nő érdelődéséből
2010. jan. 3. 18:17
3/17 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy érzékeny, hogy néha elérzékenyül, meg hogy gyakrabban szokott sírni, mint az átlag...
2010. jan. 3. 18:26
ez hülyeség, h a férfi nem sír. inkább úgy mondanám, hogy nem hangoztatja h szokott olyat :D én is láttam már sírni a barátomat (igaz 2 év alatt csak 3x), de mind a 3 meghatározó élmény volt, egyszerűen nagyon megérintett, hogy egy ilyen ritka és elvileg szégyelletes(?) pillanatot megosztott velem. de ha ez rendszeres lenne, szerintem kicsit kiábrándulnék belőle :S
2010. jan. 3. 18:29
Jó dolog, hogy felvállalja az érzéseit és az érzékenyebbek talán jobban megnyílnak és könnyebben lehet velük megbeszélni a dolgokat. Ami sokkal jobb, mintha magában tartaná és rejtett sértődések lennének, később meg a kapcsolta vége részben emiatt.
Rossz ha túlérzékeny és mindent túlreagál, nem kell feleslegesen hülyeségeken rágódni, és állandóan problémázni olyan dolgokon amit nem tudunk megoldani. Addig amíg helyén van az önbizalma addig nem lehet túl nagy baj.
2010. jan. 3. 18:30
Az én barátom nem érzékeny, és nem is örülnék ha az lenne. Ne értsetek félre ezzel nem azt mondom, hogy bunkó. De ő nem sír filmeken ellentétben velem, és az a véleményem, hogy ne is sírjon, mert engem zavarna. Persze vannak olyan élethelyzetek mikor egyértelmű, ha egy férfi is sír. De alapvetően a személyes véleményem az, hogy nálam ne legyen érzékenyebb és még csak meg se közelítse az érzékenységi szintemet, mert nekem akkor nincs kire támaszkodnom. Ettől persze még sok olyan lány lehet, aki bizony nagyon is szereti mikor egy pasi érzékeny.
2010. jan. 3. 18:30
18:26 persze, mind lelketlen kőbunkó! Na ne már...
2010. jan. 3. 18:32
utsó:
dehogyis, félreértesz ! :)
csak egyszerűen meg tudom állni, akármennyire fáj
2010. jan. 3. 18:37
10/17 A kérdező kommentje:
Akkor még nem történt veled semmi szomorú! Én lány vagyok de szerintem igenis vannak helyzetek, mikor egy pasi sem tudja megállni, hogy ne sírjon! Amúgy köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések: