Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek arról, ha egy pasi érzékeny?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

én is erős hallgatag típus vagyok. Nem is emlékszem hogy mikor sírtam utoljára... talán még 14 évesen... (pedig azóta történtek dolgok)

Nem szeretek nyavalyogni, mert ha egyszer elkezdek panaszkodni a dolgaimról, akkor rosszul működik ez, rosszul működik az, és egy idő után összeomlik minden. Egy férfi szerintem legyen támasz, egy biztos pont, akire bármikor lehet számítani.

Egy nő hogy tud felnézni egy olyan pasira, aki ripsz ropsz elsírja magát... Hogy lehet az olyan támasz?

24/F

2010. jan. 3. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
aki elveszti egy nagyon közeli hozzátartozóját, ne adj isten vmelyik szülőjét, akkor függetlenül attól h férfi vagy nő, nem bírja megállni szerintem h ne sírja el magát legalább ha egyedül van akkor (persze ha normális az illető)
2010. jan. 3. 18:41
 13/17 anonim ***** válasza:

attól még, h női fejjel gondolkodsz, ez nem így van...

másképp is megtudjuk élni a fájdalmat, lehet, h belül felemészt, és mégsem jönnek a könnyek

2010. jan. 3. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
én elvesztettem édesapámat, de nem sírtam... Nem szeretem ha bárki gyengének lát. (és nem elfojtottam, csak nem jött és kész)
2010. jan. 3. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:

(Nekem a volt barátom nagyon érzékeny és sértődős volt! mindent magára vett! :/ és ez nagyon zavart!)

szerintem egy srác ne nyavajogjon!

Nem azt mondom h SOHA ne sírjon de ha elsírja magát pl.egy filmen az nagyon kiábrándító tud lenni!..

2010. jan. 3. 19:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy férfi is sírhat!Aki nem tud sírni annak egyszerűen nincs se szíve se lelke szerintem!És az érzékenység attól függ milyen a helyzet.Egy szerelmes ember pl sokkal érzékenyebb én szerintem.A barátom az a tipikus kemény vagyok sosem sírok stb közbe velem teljesen más és ez szerintem nagyon aranyos dolog ha picit érzékenyek közbe emg adják hogy ők a kemény fiúk.Az sem jó ha minden sz@rért bőg de az meg nem érzékenységnek számít szerintem hanem egyszerűen ilyen típus vagy ki tudja.
2010. jan. 3. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fickó tényleg csak temetés kategóriába tartozó dolgoknál sírjon. Ott megengedett, és megérthető. Aki filmen sír, azt meg kell fenyegetni, hogy nem lesz több móka, ha nem hagyja abba :P. Minden más ilyen eset lelki trauma, vagy rossz nevelés témába tartozik, semmiképpen sem átlagos- és/vagy követendő példa...de a pszihomókus segíthet jobb esetben.
2010. jan. 4. 03:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!