Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a félénk, csendes, értelmes, érzelmes, érzékeny fiúk?
Annyira nem vagyok érzékeny, hogy állandóan elbőgjem magam.
De időnként megeresztek pár könnyet. :)
pfuj nem
bőgni én is tudok
inkább legyen nagy farkad és tudjál villanyt szerelni
Ezt az érzelmes részt, szerintem félreérthetően írtam le.
Ha van olyan film, amin hirtelen megragadnak az érzelmek, elkönnyezem magam időnként, bár ez nem olyan sűrű, vagy, ha valami meghatót látok, hallok stb. ilyen helyzetektől is, persze elvonulok, hogy még a családban se lássa senki sem vagy ráfogom a hagymára :D
Attól függ, mit takar a 'csendes' és az 'érzelmes'. Ha csak annyira csendes, hogy nincsenek nagymenő beszólásai és nem kommunikál akárkivel, csak közeli barátoknak nyílik meg, az teljesen oké, de ha már akkor sem tudom szóra bírni, ha a s*ggem verem a földhöz, az semmiképp sem jelent előnyt. Az érzelmesből szintén a "mérsékelt" változat a jó, tehát ha tényleg csak annyira vagy az, ahogy azt a kérdésben felvázoltad, az is rendben van.
Szóval igen, nekem tökéletesen megfelelnél.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!