Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzelmes lánynak segítene túl lenni valakin ha elkezdene szabadosabb életmódot folytatni?
Remek! Budapesti vagy?
Komolyra fordítva a szót, szerintem nem megoldás, sőt, a lehető legrosszabb, amit tehetsz.
Ez először is attól függ, hogy mit akarsz elérni. Az világos, hogy túl akarod magad tenni egy (feltételezem) véget ért kapcsolaton. Viszont ezen felül van valami elképzelésed? Mert szerintem amit csinálni akarsz, az nem felejteti el a dolgot, csak az önbecsülésedet tünteti el végérvényesen. Pár év múlva ott leszel teljesen "kiégetten", jó eséllyel egy szexuális úton terjedő betegséggel, és még nagyon sok rossz emlékkel.
Amire neked szükséged van, az egy barát, és nem a szó romantikus értelmében. Akár egy internetes barát, akit előtte nem ismertél, és akinek kiöntheted a lelked. Lehetőleg fiú legyen, és ne a "menő" kategóriából, hanem valami átlagosabb. Hidd el, nagyon sokat segít, főleg, ha szorult belé némi empátia. Szerintem ezen az oldalon nagyon sok ilyen fiút találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!