Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy érzelmes lánynak segítene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy érzelmes lánynak segítene túl lenni valakin ha elkezdene szabadosabb életmódot folytatni?

Figyelt kérdés
Pl. szex szinte ismeretlenekkel, részegeskedni, ilyesmik.
2011. okt. 23. 22:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Megismertem valakit 2 éve, semmit nem sikerült elérni nála kapcsolatilag, viszont nagyon jó barátom lett. Kitaláljátok, hogy kezdtem többet érezni, közben más lányokkal volt kapcsolata vagy csak mások érdekelték. Egy lány rámászott, pár nap alatt többet ért el nála, mint én 2 év alatt. Neki lehet ilyen akkor nekem is, rámászós lányok kapnak meg mindenkit akkor én is olyan leszek. Ne, hogy már nekem meg semmit se hagyjanak, még csak szórakozást se, ha már kapcsolatilag úgyse kellek senkinek. Vele nem lehet akkor boldog leszek mással még ha csak pár órára.
2011. okt. 23. 23:40
 22/31 A kérdező kommentje:
Ő is ilyen érzelmes típus, hogy szerelem nélkül nem akarná mégis többet ért el nála egy szinte ismeretlen lány. :S
2011. okt. 23. 23:42
 23/31 Walk With Me ***** válasza:

Most emiatt nehogy Te is olyan legyél. Olvasd el az előbbi válaszom, amúgy én sem csináltam volna szerelem nélkül, de így alakult. Ettől még nem kell Neked is olyannak lenned.

Minden lány már át akar változni ilyen gyökerek miatt...

2011. okt. 23. 23:47
 24/31 Walk With Me ***** válasza:
A másik, hogy mi ez, hogy többet ért el nála? Érzelmileg nehéz valakihez közelférkőzni, nem testileg. Attól még, hogy valakivel lefekszel még nem leszel több, nem feltétlen leszel fontos számára.
2011. okt. 23. 23:49
 25/31 A kérdező kommentje:

Walk With Me válasza:

Elolvastam. Neki is csak így alakult... Olyan.., inkább legyek egy magányos, depis sírógép? Nem kell olyannak lennem, csak szeretném megkapni azt amiből eddig semmi nem jutott. Az is csoda, hogy így kibírtam 0 kapcsolattal.. Nem gyökér, csak szerencsétlen, mint én. Rosszabb az egész, mint egy átkozott szappanopera... Szinte már nevetséges... :D

2011. okt. 23. 23:55
 26/31 A kérdező kommentje:
23:49 Tudom, de ha velem lett volna ilyesmi akkor nekem sokat jelentett volna, még ha neki semmit... Más meg csak szórakozik és megkapja amit akar..
2011. okt. 23. 23:57
 27/31 A kérdező kommentje:
Bocsi, elfelejtettem kitörölni. :$
2011. okt. 23. 23:58
 28/31 anonim ***** válasza:

nem. a racionalitás segítene...

bocs de ez a kérdésed überfárasztó volt.

2011. okt. 24. 01:11
 29/31 A kérdező kommentje:
Éppen a racionalitás vágott fejbe, eddig álomvilágban éltem. Találkozunk, egymásba szeretünk, minden szép lesz, vele élem le az életem, ilyesmi baromságok. Most már tudom, hogy ez egy hatalmas ökörség.
2011. okt. 24. 01:13
 30/31 anonim ***** válasza:

ha én is egy lányon függenék aki már berakott a "barátzónába" én lennék a 40 éves szűz, felejtsd el. Keress mást... Sz@r egyedül élni mikor mások már szexelnek, meg láwcsiskodnak körülötted, aszem ezt rajtam kívül még sokan átélik...

F18

2011. okt. 24. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!