Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy érzelmes lánynak segítene túl lenni valakin ha elkezdene szabadosabb életmódot folytatni?
Most emiatt nehogy Te is olyan legyél. Olvasd el az előbbi válaszom, amúgy én sem csináltam volna szerelem nélkül, de így alakult. Ettől még nem kell Neked is olyannak lenned.
Minden lány már át akar változni ilyen gyökerek miatt...
Walk With Me válasza:
Elolvastam. Neki is csak így alakult... Olyan.., inkább legyek egy magányos, depis sírógép? Nem kell olyannak lennem, csak szeretném megkapni azt amiből eddig semmi nem jutott. Az is csoda, hogy így kibírtam 0 kapcsolattal.. Nem gyökér, csak szerencsétlen, mint én. Rosszabb az egész, mint egy átkozott szappanopera... Szinte már nevetséges... :D
nem. a racionalitás segítene...
bocs de ez a kérdésed überfárasztó volt.
ha én is egy lányon függenék aki már berakott a "barátzónába" én lennék a 40 éves szűz, felejtsd el. Keress mást... Sz@r egyedül élni mikor mások már szexelnek, meg láwcsiskodnak körülötted, aszem ezt rajtam kívül még sokan átélik...
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!