Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet ennek a fiúnak?
Nagyon szigorúan néz rám(bámul) mindig, és én ettől elég ideges leszek, görcsölni kezd a hátam meg a derekam,lemervedek.Nem tudom mi baja van,miért néz olyan haragos arccal rám,ez már nagyon nagyon régóta megy így és egyáltalán nem beszélünk.Nagyon rossz!
Álljak oda elé,hogy mi bajod van velem,mert mindig rosszul vagyok,ha rámnézel? Nem akarom megbántani ezzel,de ez az igazság!!!
Lehet, hogy bejössz neki. És nem szigorúan akar nézni, csak fáradt.
( Én is sokszor olyan fejet vágok, hogy a barátnőim megijednek. De csak a fáradtság teszi. És már volt fiú, aki kérdezte, hogy "haragszom rá?" Mondtam neki, hogy nem csak fáradt vagyok. )
Attól még lehet, hogy haragszik rád. Előtte már beszéltetek?
Én mindig mindenkire szigorúan nézek... :DDD
Kérdezd meg tőle, hogy miért néz rád morcosan...Lehet, hogy csak nem veszi fel a szemüvegét és hunyorít, hogy jobban lásson...
Lehet, hogy szerelmes beléd és haragszik rád, amiért kutyába sem veszed, mert nem mer eléd állni azzal a butasággal, hogy szeret téged...
Szerintem viccelt.
Kérdezd meg, az őszinteségből még nem lett baj, legfeljebb csak bonyodalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!