Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszem ennek a fiúnak? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem ennek a fiúnak? Miért nem lép?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy fiúval olyan 3 hete, első ránézésre tetszett. Ő jelölt be fb-n, és rám is szokott írni. Meg én is őrá. Én kezdeményeztem, hogy találkozzunk. Ma találkoztunk, és az egyetlen "jel" az volt, hogy átkarolta a vállam, de lehet, hogy csak brahiból, mert elég közvetlen mindenkivel. Ha hozzám ér, vagy közelebb jön, hogy megpusziljon, elkezdek bizseregni... Szóval még ennek is örültem. :D

A dalok, amiket megmutatott, a becenevek, a puszik, a "majd mi ketten... " kezdetű mondatok, a kacsintó meg elpiruló smilek alapján szerintem kölcsönös a vonzalom. De lehet, hogy csak közvetlen és poénkodik.... Ma volt az első (táboron kívüli) találkozásunk, és én csókra számítottam... De csak puszit adott, nem bókolt, nem becézett... Most ilyenkor mit akarhat?

2011. júl. 6. 14:20
1 2
 1/15 Migirimigiri válasza:
Figyelj.... ne rágd magad, nem lesz semmi rossz abból, ha megkérdezed tőle. Ha nem mered akkor msnen, vagy fészen.. ott neked is biztosan több a bátorságod :)
2011. júl. 6. 15:55
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát én ezt nem merem megkérdezni... Mert tényleg mindenkivel közvetlen és lehet, h velem is csak közvetlen...
2011. júl. 6. 18:01
 3/15 Migirimigiri válasza:
semmi bajod nem lesz.. ha meg annyira közvetlen, biztosan megérti, és nem fog hülyét csinálni belőled, amúgy meg mi szégyellnivaló van ebben? Én ezt tenném a helyedben! (egy hasonló közvetlen fiú... :)
2011. júl. 6. 18:15
 4/15 A kérdező kommentje:
De konkrétan hogy kérdezzem meg?
2011. júl. 6. 19:06
 5/15 Migirimigiri válasza:
szia! tudod kicsit zavarban vagyok... (ezzel ő is zavarba kerül hidd el tapasztalat..) észrevettem, hogy az utóbbi időben elég közvetlen vagy velem, tudom, hogy másokkal is, de tudod te is bejössz nekem... innentől meg ennyi :D tudom, hogy nehéz, de máshogy nem megy. Túlleszel rajta és jobb lesz. Ha meg elutasít, marad még pasi elég.. :D ugyhogy csak bátorság! ^^
2011. júl. 6. 19:23
 6/15 A kérdező kommentje:
Áh, ehhez még bátorodnom kell, de köszi... :D
2011. júl. 6. 19:31
 7/15 A kérdező kommentje:
Én is bírom Quegmayort, kedves Migiri. :D
2011. júl. 6. 19:36
 8/15 Migirimigiri válasza:
Köszönöm! Mint látod én is... :D hány éves vagy???
2011. júl. 6. 19:45
 9/15 A kérdező kommentje:
És te?
2011. júl. 6. 19:49
 10/15 A kérdező kommentje:
15, de 18-nak is elmennék, ezt mondta ma ez a bizonyos srác :D
2011. júl. 6. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!