Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem ennek a fiúnak? Miért nem lép?
Megismerkedtem egy fiúval olyan 3 hete, első ránézésre tetszett. Ő jelölt be fb-n, és rám is szokott írni. Meg én is őrá. Én kezdeményeztem, hogy találkozzunk. Ma találkoztunk, és az egyetlen "jel" az volt, hogy átkarolta a vállam, de lehet, hogy csak brahiból, mert elég közvetlen mindenkivel. Ha hozzám ér, vagy közelebb jön, hogy megpusziljon, elkezdek bizseregni... Szóval még ennek is örültem. :D
A dalok, amiket megmutatott, a becenevek, a puszik, a "majd mi ketten... " kezdetű mondatok, a kacsintó meg elpiruló smilek alapján szerintem kölcsönös a vonzalom. De lehet, hogy csak közvetlen és poénkodik.... Ma volt az első (táboron kívüli) találkozásunk, és én csókra számítottam... De csak puszit adott, nem bókolt, nem becézett... Most ilyenkor mit akarhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!