Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaza van ennek a fiúnak? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaza van ennek a fiúnak? Egy másik kérdésnél írta.

Figyelt kérdés

Ha mindenki kedvében akarsz járni, muszáj kiraknod "mindent" amit lehet mutogatni.

Elhiszed nekem hogy nem azért nézünk meg egy nőt mert milyen jó teste van, hanem azért mert van mit nézni rajta.

Egy talpig hosszú ruhában lévő nőt senki nem fog megnézni mert nincs mit rajta max a ruha márkáját.

A te korodban annyi pont elég hogy a melled fele kint van, később ahogy mész a 18 felé komolyabban is lehet mutogatni magadból pár dolgot.

Csak ez az egy módja van hogy mindenkinek tetszél, jah és ne felejtsd el azt se h ha ezután is ragaszkodsz a szolidaritás mellett akkor a papucsok fognak csak rád nézni, mert azt fogják látni benned amit Ők magukban.

19/F

2011. jún. 25. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a tipikus nyálcsorgató lúzer véleménye, aki életében nem kerül nö közelébe, ezért az utcán és a neten élvezkedhet csak..
2011. jún. 25. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
igen, igaza van
2011. jún. 25. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Sose érdekelt más véleménye az öltözködésemről XD

azt tartom fontosnak h én jól érezzem magam benne és tetszek magamnak :D Jah és nem papucsok néznek rám :D :D

Amúgy meg vetkőzzön ő, de teljesen megértem én is szoktam legeltetni a pasikon a szemem XD Úgyhogy várom h "kirakjon mindent amit lehet mutogatni" :P és remélem arra jár amerre lakom XD

2011. jún. 25. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs!
2011. jún. 25. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Akik pcsagatyában, mellkidobósban járnak minden áldott nap, ribancoknak hívom. -> Nincs igaza.

17f

2011. jún. 25. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!