Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy tetszek egy fiúnak? :| (beszéd, testtartás. Stb)
Megérzed.
Valahogy lehet érezni, hogy tetszel-e a másiknak.
Nyilván, ha mosolyog, kedves, odamegy hozzád, feléd fordul, ha beszéltek, csillog a szeme, akkor jó eséllyel gondolhatod, hogy tetszel neki.
De ezeken túl is, lehet érezni két ember között a vonzódást.
Hogy honnan érzed, azt nem tudom, de simán érezhető.
Én mindig megérzem.
Te nem?
Nem úgy, hogy agyalsz rajta, hanem ösztönösen.
Nem szoktad érezni?
ha nekem tetszik bebeszélem magamnak hogy én is tetszek neki.. aztán kiderül hogy mégse:|
azért kérdeztem hogy hogy tudhatnám meg hogy tetszek neki?!
Ha veled kedvesebb , mint másokkal. Ha a szemedbe néz mélyen vagy belenevet, egyenesen neked célozva azt.
Keresi a társaságod, figyel rád, a szavaidra. Érdeklődik..
22/L
Tetszik a srác? Az a lényeg!
Szívesebben kezdünk olyan lányokkal, akinél ezt érezzük. Igazán nekünk a nők zöme tetszik, különböző mértékben.
Tehát, mégha annyira nem is szemelt ki, próbálj vele találkozni kettesben, kérj tőle segítséget, beszélgessetek gyakran! Észre fogja venni! Amolyan mézesmadzag dolog! Hangsúlyozd az előnyös oldalad, ha szép a melled, találkozz vele pólóban melltartó nélkül, ha a hátsód, testhezálló nadrágban...
Ha még nem is tetszel neki, el tudod csábítani, ha ügyes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!