Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kijövünk a lánnyal,3-4 óra beszéd nap mint nap, hogyan tovább? (tört. Alul)
MyVip randin ismerkedtünk meg 2 hét e-mail, 1 hete MSN ő már nagyon szeretett volna MSN-ezni, sok közös témánk van és nagyonjól elbeszélgetünk 2-4 órát mindig már próbáltam neki bókolni meg "imponálni" hogy én pl. megtanítom erre, ő meg arra (nem 18+-ra kell gondolni!)meg hogy tetszik a képeken. Ja és mind ketten érdeklődünk mindig a másik iránt. El mondjam neki hogy kedvelem vagy hogy teccik. Ahhogy észre vettem nagyon szeret velem beszélgetni! Szóval hogyan tovább. Mi legyen a köv. lépés?
17/F(én) és 15/l
köszönöm!
szerintem is szimpi lehetek neki mee ahhogy köszöntünk el kérdeztem hogy holnap is msn? ő: ahha ahha
tegnap is ugyan ez volt :D
JÖHETNEK MÉG VÁLASZOK!
és hogy mondjam el neki?
pl. nem tudom hogy neked mi a véleményed rólam de én kedvellek
vagy hogy?
minek mondanád el neki? :O
idővel úgy is rájön.
én egy lánnyal 1hónapja msn-ezek és mind ketten "kitapasztaltuk", hogy tetszünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!