Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek a lány felé? (tört. Lent)
18/f vagyok és van 16/l akit 1,5-2 éve ismerek eddig nagyon jó szoros barátság volt mindent elmondtunk egymásnak, megbeszéltünk, nincs semmi titkunk a másik előtt :) most ősz óta komolyabb lett a dolog! Ő is meg én is (én biztosan szerelmet érzek iránta és ezt tudja és nincs ellene a dolog^^) beszéltük már sokszor és küld jeleket hogy lépjek valamit felé (mondta is!)
Most ugye ünnepek és itt az esély :) na de konkrétan mit lépjek? (ajándék már van neki ^^) dee ezen kívűl: szájra, puszi, csók???
Kérlek mondjatok nekem jó ötleteket mert nagyon várja a lépésemet :)
ő lenne nekem az első és nem szeretném elhalasztani, nagyon sok baj éri én úgy érzem hogy velem végre érhetné jó dolog is ^^ Légyszives segítsetek :)
NAGYON KÖSZÖNÖM! :)
Nemá!!!
Egy 16 éves lány és mi mondjuk meg neked, hogy mit csinálj?! Csókold már meg végre, ehhez nem kell ünnepnap!!!
Hát semmiképp ne tökölj ennyit. Mer nem fog állandóan várni. Ha ennyire nyilvánvaló a dolog, akkor nem értem mi a gond. Elhívod valahova akárhova bárhova, ahol kettesben vagyok, aztán jöhet a csók, és már nyélbe is ütöttétek a dolgot.
Vagy egy buli, aztán ott mégegyszerűbb a dolog. Egy kis tánci, aztán csók.
JEEE
mindenki boldog.
hajrá!
ha az ajándék már megvan akkor az egy jópont :))
ne szájra puszi legyen az barátias inkább csók ami a szerelmet jelképezi :P
és ha már csak a kezdeményezésedre vár akkor hajrá!ezek után csók meg minden után csak veszi a lapot :D
hidd el fog ez menni XD
te legalább mersz kezdeményezni :S :))
13/L
nem osztok senkink észt csak tanácsotz :D:D
13/L
A válasz megírásának időpontja: ma 20:11
Tanácsot csak a bölcseknek van joga osztogatni...
Majd, ha már kellő tapasztalatod lesz, akkor osztogathatod te is...Addig csak az észt osztogathatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!