Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem ennek a fiúnak? Lejjeb bővebben. Köszike a kommikat.
Nem rég beiratkoztam egy másik iskolába egy van egy fiu aki tetzsik nekem(na jó 2)de szerintem én is tetzsem valamilyiknek
Első(ati)fiú.:
Ha elsüt egy vicces vagy ilyesmik akkor mindig rám néz hogy mit reagálok...De néha meg cukkol hogy milyen kicsi vagyok(pedig korohoz megfelelő vagyok)meg ilyesmik...(12+)Szóval néha jópofizik velem,segít pl.:
koszorút csináltunk és tulnagy tobozt választottam és választott nekem eggyet.
Meg amikor piszkált akkor belecsíptem a hasába ö meg felakart emelni,de nem tette.És mindig megvédett a napokban hogy haggynak békén.
2.fiú
Hát vele nem tudok sokat mondani...
Amikor a többiek elvették a tolltartómat akkor ö elmondta nekem és a többiek piszkálták...DE én érzek valamit...valamit jelezni akar...
a második leirásának a vége tökre misztikus lett :D
Amúgy szerintem az elsönek jösz be :D
Atinak tuti tetszel, ha még írni is megtanulsz, az tök jó lesz....
A másikról meg nem tudok mit mondani, rendes volt.
Mit szeretnél tőlünk?? :O
Bocsika ahelyes írrási hibákért csak még nem szoktam meg a billentyűzetet..De igyekszem (:
SORRYYY
És köcce a kommikat.
OK, semmi gond.
Amúgy mitől védett meg téged, meg miért dugják el a dolgaid?
Hát igen Ati az valami humorista...
Köszönöm a misztikus kifejezést(: Hihi...
Oksika akkor nem kettőre...Csak mindegyik bejön de majd lakul...
Én sem tudom hogy mit akar... :$ de majd alakul
Hát attól hogy haggyanak békén mert új lány vagyok meg stb.
És szerintem azért mert új vagyok ugy gondolták ki lehet velem szúrni de nem sikerült.
hmm...Ati és Radeon
Később majd kiderül melyiknek tetszel
xD
Akkor ne izgulj, az új mindig izgalmas:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!