Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Van egy fiu legyen a neve pisti :D:D es mar regebbota ismerem de nemnagyon beszelgettunk mert nem nagyon voltunk egy hullamhosszon :D (bevallom feleve meg plazap*csakent viselkedtem azthittem h az a meno de mar rajottem h milyen gaz voltam :S) es a legjobb baratom egyik haverja a pisti :D minden szombaton talalkozunk mostanaba es hat igy nekem nagyon tetszik de eddig nemnagyon lattam h tetszem-e neki szval nemmertem nagyon kozeledni fele...de tegnap elott osszeszedtem a batorsagomat es felhivtam h talalkozzunk este :D es osszeisjott :$ es beszelgettunk dumalgattunk es jaaaj annyira cuki :D:D:D akart venni egy fejpantot (rasta) de nemtudta h jolall-e neki es igy felhuzta igy ramnezett ilyetszol: te mit gondolsz melyik jobb?...melyikben tetszem jobban?. es igy vigyorgott es aaah utana meg mondta h hetfon eljom ertem a suliba es talizzunk :D:D akkor ez most egy randiii? uristen meghalook :DDD ja egyebkent meg mindig fiuk tarsasagaban vagyok mert lanyokkal mar nem nagyon jovok ki es volt koztunk egy tag akit meg nem ismertem es igy mondom tokjo igy fiukkal lenni meg minden es akkor mondja az uj gyerek h ezt nemtudja megmondani h en jo tarsasag vagyok-e mert nem ismer meg es akkor a pisti mondja h igen a ... jo tarsasag es tobb ilyen lany kene en megmondom neked oszinten h orulok neki h van nekunk...es igy ramnezett es aaah szerintetek? :$

amugy 16/L es ois 16eves

jah es kihagytaam h o volt pasimnak egy haverja es a volt pasim azota is zaklat es pont mentunk paraszt fele amikor kaptam egy telot h o ott van es a pisti aztmondta h ha ramis nez a gyerek akkor agyonveri meg ilyenek es talalkoztunk vele azmeg persze belekotott es majdnem megverte csak miattam... :$ utana meg aztmondta h ertem meg egy chuck norrist is szetverne :DDD

2011. nov. 6. 13:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak meg akar baszni ":DDDD"
2011. nov. 6. 13:40
 2/2 A kérdező kommentje:
nemiiis :D:D o nem olyan (:
2011. nov. 6. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!