Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, h a nők nagyrész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h a nők nagyrésze lenézi, megveti azt a nőt, akinek "nagy" a melle, és akár még csúfolja is, h lógós mellű stb?!

Figyelt kérdés

nekem pl 17 éves létemre 85/D a méretem és oszt.társaim beszólogatnak,pl egyik csak elkezdi h "h felvannak stócolva a melleid"

kb hatodikas koromban összegörnyedve jártam suliba,mert szégyelltem a melleimet,ráadásul rendes melltartóm se volt,mert anyum nem engedte,pedig nekem akkor már kellett volna.

mindig is takargattam,bő ruhákat vettem fel stb. jóformán szégyelltem.amióta van barátom,elkezdtem "nőiesebben " öltözködni (nem Qrvásan) felvettem 1 sima fekete topot ,(semmi kivágás stb.) és egyből kaptam a kommenteket.

kb oan szemmel néztek rám,mintha én lennék maga a gonosz, v akit épp kinyírni készülnek.

láttam már sok oan csajt,akinek kicsi volta melle és mégis lógott stb. dehát én most nem tehetek arról h "lóg" basszus ez a gravitáció . (amúgy meg nem úgy "lóg" mint az afrikai benszülött nőknek) és barátom szerint formás (ha hanyatt vok :D ) szal ő odavan érte :) és ha utcán is megbámulnak v vmi,ő minden szívbaj nélkül letaperol :D

azt nem értem, h a nők mért bánnak így a saját nemükkel?!

közben meg a fériaknak teljesen más a véleményük.

ja amúgy fiú oszt.társaim nem szóltak be,csak csajok..

2009. máj. 30. 11:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert irigyek, és szörnyen frusztrálja őket, hogy nekik nem lehet akkora, mint neked. úgy védekeznek, hogy azzal gúnyolódnak nálad, ami valójában az erényed. szánalmas emberi magatartás. nekem nagyon kicsi mellem van, én is sokszor irigykedek (jó értelemben) a nagyobb mellű lányokra, de soha nem tennék rosszindulatú megjegyzéseket, mert ezzel csak magamat égetném, mert mki látná rajtam, hogy egy irigy dög vagyok. ha látok egy szép, nagymellű lányt, akkor magamban felsóhajtok, hogy de jó neki és ennyi. amúgy már elfogadtam, hogy ekkora a mellem, és a pasiknak így is tetszeni szoktam, úgyhogy eszembe se jutna egy nagyobb mellű lányt rágalmazni.
2009. máj. 30. 13:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nezd oket levegonek!Legyel buszke a melleidre!
2009. máj. 30. 13:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Irigység az oka egyértelműen, mert aki elfogadja magát az nem szapul másokat.
2009. máj. 30. 14:34
 14/14 anonim ***** válasza:
az én osztályomba is jár jónéhány nagymellű lány, kicsit irígy is vagyok rájuk :D, de sosa piszkálnám őket, én meg vagyok elégedve az én kis méreteimmel, a barátom egyszerűen imádja őket :)
2009. máj. 30. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!