Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert indul be a lanyok nagyresze azokra a fiukra akikrol azt hiszik hogy van baratnojuk?
Kamu áltudományos válasz:
Ha azt látják, hogy van valakid, akkor azt hiszik, hogy sikeres vagy az ellenkező nemnél.
A valóság:
Ha azt látják, hogy van valakit, az sérti az egójukat, mert már nem ők a legjobb csajok, nem akarsz megalázkodni előttük, hogy felszedd őket és ez nem teszik nekik.
1: ha csak simán odamégy hozzájuk ismerkedni, akkor egy nyomulós pasi vagy, akit reflexből le akarnak koptatni, ellenben, ha tudják, hogy foglalt vagy, akkor nem feltételezik ezt rólad, ergo nem kell ezen a gáton átverekdni magad, ráadásul, ha kedveskedsz, akkor te leszel a kivétel pasi, aki nem csak azért kedves egy nővel, mert meg akarja dugni
2: amikor csajozni akarsz, akkor a siker vágya miatt görcsösebb vagy, többet hibázol, míg, ha nem ez a cél - mivel van csajod -, akkor totál önmagad adod, és elutasítást nem kapsz, mert nem is nyomultál. Ha mégis kapsz egy-egy zöld lámpát, akkor meg úgy érzed, hirtelen kapós lettél (mert egy zöldre nem jut 100 piros).
14:07
Faszi vagyok és sajnos nem éreztem rá, mert tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!