Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h a nők nagyrésze lenézi, megveti azt a nőt, akinek "nagy" a melle, és akár még csúfolja is, h lógós mellű stb?!
nekem pl 17 éves létemre 85/D a méretem és oszt.társaim beszólogatnak,pl egyik csak elkezdi h "h felvannak stócolva a melleid"
kb hatodikas koromban összegörnyedve jártam suliba,mert szégyelltem a melleimet,ráadásul rendes melltartóm se volt,mert anyum nem engedte,pedig nekem akkor már kellett volna.
mindig is takargattam,bő ruhákat vettem fel stb. jóformán szégyelltem.amióta van barátom,elkezdtem "nőiesebben " öltözködni (nem Qrvásan) felvettem 1 sima fekete topot ,(semmi kivágás stb.) és egyből kaptam a kommenteket.
kb oan szemmel néztek rám,mintha én lennék maga a gonosz, v akit épp kinyírni készülnek.
láttam már sok oan csajt,akinek kicsi volta melle és mégis lógott stb. dehát én most nem tehetek arról h "lóg" basszus ez a gravitáció . (amúgy meg nem úgy "lóg" mint az afrikai benszülött nőknek) és barátom szerint formás (ha hanyatt vok :D ) szal ő odavan érte :) és ha utcán is megbámulnak v vmi,ő minden szívbaj nélkül letaperol :D
azt nem értem, h a nők mért bánnak így a saját nemükkel?!
közben meg a fériaknak teljesen más a véleményük.
ja amúgy fiú oszt.társaim nem szóltak be,csak csajok..
rendes melltartót vettem (alig találtam a méretemben :S ) szal tartja a mellem rendesen :) és szép formája lesz tőle ,olyan igazi kerek,mint amikor hanyatt fekszem, és erre szólt be oszt.társam h "h felvannak stócolva a melleid"
de legközelebb akk visszaszólok neki :)))))
Nekem van egy osztálytársam, akinek igazán nagy cicije van. Nem is talál rá melltartót... Akár milyen ruhát vesz fel, a cici mindig kilátszik egy kicsit, mert alig fér el (szépen öltözködik)... Emellett nem olyan magas a lány, és nem csontsovány. De... Még soha senki nem csúfolta a suliban, nagyon kedves, népszerű, olyan hajlékony, hogy csak nézünk, intelligens, és a fiúk is kedvelik...
Szóval az oyztálytársaidnak annyi esze van, ne is törődj velük...
17/L
Nekem viszonylag "kicsi" mellem van, 70/B-s de a vékony alkatomhoz nem is állna jól a nagy mell. De sose szólnék meg , vagy bántanék olyat akinek nagyobb a melle, vagy kisebb a melle, vagy sovány, vagy duci. Szerintem nagyon aljas dolog, ha valakit a külseje miatt bántanak! Az más kérdés ha ízléstelen, akkor lehet neki szólni, de azt sem kiröhögni, meg bántani. Nem értem én az embereket...
Az osztálytársaid meg a környezetedben élők ezek szerint nagy részt hülyék, de gondolj arra, hogy van egy csodás Párod, aki szeret és ezek szerint tökéletes meg van elégedve az adottságaiddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!