Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, h a nők nagyrész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, h a nők nagyrésze lenézi, megveti azt a nőt, akinek "nagy" a melle, és akár még csúfolja is, h lógós mellű stb?!

Figyelt kérdés

nekem pl 17 éves létemre 85/D a méretem és oszt.társaim beszólogatnak,pl egyik csak elkezdi h "h felvannak stócolva a melleid"

kb hatodikas koromban összegörnyedve jártam suliba,mert szégyelltem a melleimet,ráadásul rendes melltartóm se volt,mert anyum nem engedte,pedig nekem akkor már kellett volna.

mindig is takargattam,bő ruhákat vettem fel stb. jóformán szégyelltem.amióta van barátom,elkezdtem "nőiesebben " öltözködni (nem Qrvásan) felvettem 1 sima fekete topot ,(semmi kivágás stb.) és egyből kaptam a kommenteket.

kb oan szemmel néztek rám,mintha én lennék maga a gonosz, v akit épp kinyírni készülnek.

láttam már sok oan csajt,akinek kicsi volta melle és mégis lógott stb. dehát én most nem tehetek arról h "lóg" basszus ez a gravitáció . (amúgy meg nem úgy "lóg" mint az afrikai benszülött nőknek) és barátom szerint formás (ha hanyatt vok :D ) szal ő odavan érte :) és ha utcán is megbámulnak v vmi,ő minden szívbaj nélkül letaperol :D

azt nem értem, h a nők mért bánnak így a saját nemükkel?!

közben meg a fériaknak teljesen más a véleményük.

ja amúgy fiú oszt.társaim nem szóltak be,csak csajok..

2009. máj. 30. 11:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ez színtiszta irigység...azért csúfolnak, hogy az ő lelküknek könnyebb legyen...magukkal akarják elhitetni, hogy az a csúnya és a szégyellnivaló, ami neked van...pedig nem az, ahogy a kicsi mell sem az... azon, hogy kinek mekkora a melle, nincs semmi szégyelnivaló, mert különbözőek vagyunk,és mindenkinek más, és szerencsére a fiúk ízlése is ilyen különböző :) van, akinek csak a nagy tetszik, van, akinek a kicsi, de ha veleki belédszeret, onnantól meg már mindegy lesz :) nekem pl még most, 20 évesen is akkora a mellem, mint amekkora 14 évesen volt, kicsi... és még túlsúlyos is vagyok hozzá,így még csúnyább az összkép,mert nem vagyok arányos...de mindezek ellenére van párom,akivel nagyon szeretjük egymást és csak gimi első osztályábancsúfoltak a melleim miatt, utána már sosem...ja, és a legjobb barátnőmnek meg egyenként 2kg-ot nyomnak a mellei, és semmi baja nincs vele sem neki, sem másoknak...sőt, ez a védjegye! És nagyon sok pasi szerelmes belé :) a csúfolódókat csak ki kell röhögni, vagy be kell nekik szólni valami ilyesmit: örülnél neki, ha neked is ilyen lenne, mi?
2009. máj. 30. 11:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen féltékenyek :) Ne érdekeljenek, buta libák. Nálunk is van egy csaj aki szekálja az osztálytársunkat, "mekkora melle van ennek címszóval" Teszem hozzá neki semmi nincs. Aztán egyszer megkérdeztem tőle, hogy : Örülnél ha neked akkora lenne mi? Azóta nem piszkálja a lányt..Szóval ezek is csak féltékenyek. Légy rá büszke és ne törődj velük :)
2009. máj. 30. 11:29
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha szivacsos melltartót veszel akkor abban biztosan nem fog lógni a melled,és szerintem a többiek csak irigykednek hogy nagyobb a melled mint nekik,a legtöbb lány örülne ha megadatna neki hogy nagy melle legyen!Sok olyan van akinek csak 75/B-s ,és biztos nem bánnák ha nagyobb lenne!!Szóval,nyugodtan járj toppba,csak figyelj arra hogy milyen melltartót veszel,lényeg hogy tartsa a melled:)
2009. máj. 30. 11:33
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
szeretem a nagymellü nőket
2009. máj. 30. 11:38
 5/14 A kérdező kommentje:

rendes melltartót vettem (alig találtam a méretemben :S ) szal tartja a mellem rendesen :) és szép formája lesz tőle ,olyan igazi kerek,mint amikor hanyatt fekszem, és erre szólt be oszt.társam h "h felvannak stócolva a melleid"

de legközelebb akk visszaszólok neki :)))))

2009. máj. 30. 11:44
 6/14 A kérdező kommentje:
rendes melltartó = nem push-up,hanem vékony "szivacs" és ennyi :)
2009. máj. 30. 11:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy osztálytársam, akinek igazán nagy cicije van. Nem is talál rá melltartót... Akár milyen ruhát vesz fel, a cici mindig kilátszik egy kicsit, mert alig fér el (szépen öltözködik)... Emellett nem olyan magas a lány, és nem csontsovány. De... Még soha senki nem csúfolta a suliban, nagyon kedves, népszerű, olyan hajlékony, hogy csak nézünk, intelligens, és a fiúk is kedvelik...

Szóval az oyztálytársaidnak annyi esze van, ne is törődj velük...

17/L

2009. máj. 30. 11:59
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan irigyek. Nekem sincs nagy, bár nem is kicsi, de én szeretnék nagyobbat! Én inkább irigyellek, mint bántanálak. :)Ne foglalkozz velük!
2009. máj. 30. 12:00
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
az ok: irigység. légy a melleidre büszke, örülj hogy neked ilyen van ;)
2009. máj. 30. 12:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem viszonylag "kicsi" mellem van, 70/B-s de a vékony alkatomhoz nem is állna jól a nagy mell. De sose szólnék meg , vagy bántanék olyat akinek nagyobb a melle, vagy kisebb a melle, vagy sovány, vagy duci. Szerintem nagyon aljas dolog, ha valakit a külseje miatt bántanak! Az más kérdés ha ízléstelen, akkor lehet neki szólni, de azt sem kiröhögni, meg bántani. Nem értem én az embereket...

Az osztálytársaid meg a környezetedben élők ezek szerint nagy részt hülyék, de gondolj arra, hogy van egy csodás Párod, aki szeret és ezek szerint tökéletes meg van elégedve az adottságaiddal!

2009. máj. 30. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!