Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít ez a facebook mánia?

Figyelt kérdés

Engem kezd k.rvára idegesíteni, hogy mindenki ott éli a szociális életét. Beszarás, hogy ott csajoznak/pasiznak az emberek.

Van ezzel más is így?

2012. jan. 12. 00:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha nincs Facebook, nem ismerném a jelenlegi barátnőmet, aki kb mindent megtestesít ,amit valaha is kívántam egy kapcsolattól. Szóval nem idegesít a Facebook, hatalmas lehetőség.
2012. jan. 12. 12:56
 22/25 anonim ***** válasza:
K*ára idegesitett,márvagy 4hónapja nemvagyok fent,letörölltem,nagyon meguntam.csak igymeg sokan lenéznek,mert nekem még fb-m sincs...14/L
2012. jan. 12. 14:51
 23/25 SirRasor ***** válasza:

FB? Nem látom értelmét. Kapcsolatot tartani a messze élő ismerősökkel? E-mail. Erre való. Ha gyorsan kell elérni egy embert, akkor meg telefon, bár azt se nagyon szeretem, mert annyira sürgős dolog nap mint nap nem lehet, mint amilyen szinten használják az átlag emberek.

Amúgy fent vagyok FB-on, de törlöm magam; semmi pluszt se ad, ami hiányozna az életemből. Esetleg ha nem lenne barátnőm, akkor ott is körbenéznék, mert pár kattintással szépen meg lehet szűrni az alja népet :)

27F

2012. jan. 12. 15:54
 24/25 anonim ***** válasza:
Én használom, és kb ugyanaz, mint a myvip, csak ennek rosszabb a keresője,és van chat be építve, igazából ezért is használom.Szerintem nem az oldallal vannak gondok, hanem a felhasználókkal, akik túlzásba viszik,pl volt hogy egy nap 2x fel mentem kb 10 órás eltéréssel, és ugyanaz az ember fenn volt ezek szerint több, mint 10 órán keresztül!Annyira azért nem nagy buli a neten lenni....
2012. jan. 12. 16:08
 25/25 anonim válasza:
Engem is idegesít, de nagyon ám!!!!
2013. dec. 25. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!