Meddig tart még ez a nagy facebook mánia?
>...és ezt lehet,hogy a többiek gáznak tartják :S
Szard le! Az a "gáz", amit a "többiek" csinálnak.
Én meg elég sokat vagyok fb-n, de azért nem írok ki mindent.
A kedvencem az, amikor a legjobb barátok hetével önti el az üzifalat mindenki. Meg amikor kiírják, hogy jó reggelt, matek óra, angol óra, lyukas óra, uncsi irodalom, a tanár menjen az anyjába, fél 3 (ez utóbbi nem az időre utal, hanem arra, hogy a tag a fél 3-as busszal megy haza), uncsi tanulás, szar volt a mai nap, jó éjszakát - és ezt minden egyes nap. Annyira szánalmas, hogy csak azért írnak fb-re, hogy valamit írjanak...
Én is hasonló véleménnyel vagyok róla. Regisztráltam a barátaim noszogatására, de kb 1 hónap múlva le is töröltem magam :) Eleinte az nem tetszett, hogy bonyolultnak tűnt, aztán megértettem, de még így se tetszett meg. Egy hónap alatt kb 5x felmentem, de én is csak azért hogy megnézzem ki jelölt be, stb. Aztán nem láttam értelmét tovább. Fent vagyok iwiwen, ott meg tudom nézni mások képeit, aztán engem kb ennyi ami érdekel.
Facebookon nem értem én sem ezt a mániát, hogy mindent ki kell írni, hova mész, mit csinálsz, mikor, hogy miért.. Meg vannak ezek az alkalmazások.. Hát nem is tudom. Engem nem nagyon izgat, ezzel szemben osztálytársaim is naponta kb 3x felmennek, vagy inkább ki se jelentkeznek :) Én pedig meguntam és letöröltem magam ;)
17L
Én még nyáron regisztráltam,először nem értettem hogy mi ez a nagy felhajtás meg h miért ír ki mindenki minden sz.rt,és hogy mindenki lájkolja...Gondoltam ez nem nekem való,nem vagyok annyira népszerű hogy lájkolják a bejegyzésemet,úgy gondoltam inkább gyökérnek tartanának.Na most az a helyzet hogy egyre többet mentem fel és tényleg a "nemfontosdemégis"dolgok közül is csak a legnagyobbakat írtam ki...És nekifutásból 14en lájkolták :) ráadásul pont olyanok akikről álmomban se gondoltam volna hogy majd pont az én posztjaimhoz komiznak...
Azóta megtanultam hogy bátrabbnak kell lenni és akkor minden összejön :)
Ha bármi bajod van akkor ott meghallgatnak,megpróbálnak segíteni és ezáltal jobban viszonyulsz az emberekhez.És egy idő után már ez megszokássá alakul...
Szóval jó dolog ez...Próbáld ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!