Unatkozom. Mit csináljak? Nem tudok egy értelmes dolgot csak facebook facebook és facebook!
Figyelt kérdés
Mit csináljak? Tudtok valami jó játékot vagy valami jó elfoglaltságot? Sajnos nem tudok elmenni 1 barátomhoz sem mert ők 15 km-el arrébb laknak mint én és nem is nagyon ismerem őket az új iskolám miatt. Ráadásul a régi barátaimmal nem vagyunk valami jóba. Tudtok valami jó játékot az interneten? A logikai játékokkal már ... Tudtok egy olyan oldalt ahol vicces képek, játékok vannak? A válaszokat előre is köszönöm! :)2011. okt. 30. 15:30
1/34 anonim válasza:
Nem tudom a korodat meg szinte semmit sem tudok rólad, de játsz valami netes játékkal. Barátom az Aion-al játszik már nagyon régóta. Sok magyar van fent és tuti segítenek ha valamit nem tudsz.
2/34 anonim válasza:
vagy próbálj meg barátkozni...új barátok a környékeden :)
3/34 A kérdező kommentje:
Jajj bocsánat! 11 éves vagyok. Éppen az hogy mindenkit ismerek a környéken, :) De sajnos nagy b-nkók vannak erre:(
2011. okt. 30. 15:36
4/34 Mitmivan? válasza:
Elég kezdetleges kis játék, de nem egyszerű :D Pár percre biztos lefoglal, ha van türelmed. Netes játékokat nem ismerek, de akár le is tölthetnél valamit.
Viszont a legjobb az lenne, ha megpróbálnál barátkozni az új emberekkel, lehet, hogy nem is olyan bunkók, ha jobban megismered őket.
6/34 anonim válasza:
Olvass! Tanulj, akármit, csak ne ülj a gép előtt, szerintem még az is rosszabb, hogy játszol tök értelmetlen játékokkal, mintha fb-oznál... amúgy a neten is van annyi érdekes és hasznos dolog, én olyanokat szoktam olvasgatni. Amúgy én is sajnos sokat facebookozok. :/ de megpróbálom magam rávenni másra is. Keress magadnak valami jó kis hobbit. :)
7/34 Onam válasza:
Én is 11 vok, és ugyanaz a helyzet, csak rosszabb, mert vajdasági vok (Szerbia) és kevés a magyar, én se tudok semmit, csak face, skype, herbytv.com...tényleg elég sz@r
8/34 A kérdező kommentje:
Megértelek :(
2012. máj. 2. 15:18
9/34 anonim válasza:
Én nem facebookozok de gyakran youtubozok.Van a minecraft,azzal nem annyira szoktam unatkozni a gép elött, van a youtubén bőven akiket lehet nézni.Pl.: jatekpartizan,kismagyar,jatektesztfull,szefi,metalcastiel stb. azért a gép elött nem lehet nagyon unatkozni akik vérbeli infósok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!