Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Unatkozom. Mit csináljak? Nem...

Unatkozom. Mit csináljak? Nem tudok egy értelmes dolgot csak facebook facebook és facebook!

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Tudtok valami jó játékot vagy valami jó elfoglaltságot? Sajnos nem tudok elmenni 1 barátomhoz sem mert ők 15 km-el arrébb laknak mint én és nem is nagyon ismerem őket az új iskolám miatt. Ráadásul a régi barátaimmal nem vagyunk valami jóba. Tudtok valami jó játékot az interneten? A logikai játékokkal már ... Tudtok egy olyan oldalt ahol vicces képek, játékok vannak? A válaszokat előre is köszönöm! :)
2011. okt. 30. 15:30
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
OurWorld. :D ourworld.com, vagy facebookon is megtalálod. nyelvgyakorlásból rohadt jó, 3 hónap alatt megtanultan alapfokon az angolt. :) barátkozás miatt is jó, lehetnek pl. görög, pakisztáni, stb. barátaid. xDD magadról sem kell sokat elmondani.. egy rakás minijáték van rajta, képekből és kinézetekből álló versenyek. ha valaki játszik rajta vagy elkezdi írjon üzit. :D
2013. aug. 27. 18:27
 22/34 Kusztván Zsófi válasza:
Itt egy oldal: [link] nagyon jó
2014. dec. 6. 23:16
 23/34 anonim válasza:

Semmiképpen se gépezz. Ha unatkozol akkor sportolj, olvass, rajzolj, takaríts, tanulj.

Ha feltétlenül számítógépes játékokkal akarsz játszani, akkor ajánlom a Honfoglalót. Regisztrálni kell. Gondolkodtató játék, de nagyon jó.

2015. máj. 23. 14:05
 24/34 anonim ***** válasza:
Én is 11 vagyok és most én is unatkozom de itt egy jó játék próbáld ki ha tetszik regisztrálj(szerintem).
2015. jún. 23. 08:41
 25/34 anonim ***** válasza:
Bocsi a játékot elfelejtettem írni de itt van: transformice.com
2015. jún. 23. 08:42
 26/34 anonim válasza:
Tankionline egy éve már lassan és mindjárt kijátszom :-)
2015. szept. 25. 12:59
 27/34 Fingkirály ***** válasza:

Amúgy te hogyan facebookozol, kedves kérdező, amikor a regisztráció alsó korhatára 13 év? Nem szép dolog hazudni :)

Az előbbi oltástól eltekintve, pl 11 évesen még elég fiatal vagy ahhoz, hogy egy rakás dolog érdekelhessen a világban, csak még nem tudsz róla. Pl olvass újságokat (nem kötelezően papírújságra gondoltam, lehet mindenféle portálokat nézegetni), vagy bármennyire is ódivatú marhaságnak tűnik, nézz tévét (nem kereskedelmit). A tévé tartalmát nem te válogatod össze, és lehet, hogy valami olyasmit látsz/ismersz meg, amiről csak úgy saját kútfőből-akaratból a neten szörfölgetve soha az életben nem akadnál össze, de hirtelen elkezd érdekelni (viccesen szoktam pl az ilyen rettentően csak egy dologra koncentrálókat, például az elvakult animerajongókat "szelektív autistáknak" nevezni, a saját témájukban akadémiai szinten vágnak mindent, de közben a s*ggüket sem tudják önállóan kitörölni :))

2015. nov. 9. 16:48
 28/34 anonim válasza:
en holllandiaban elek itt se naonn van magyar barataim de youtube,mta sa,stb.. csinalok :)
2015. nov. 9. 23:51
 29/34 anonim válasza:
tv-zél biztosan megy valami érdekes
2016. aug. 30. 09:49
 30/34 anonim válasza:

Empire,youtube,google,stb.

Esetleg rajzolhatsz, festhetsz, olvashatsz is.Versenyezhetsz is,azzal még nyerni is lehet

2016. szept. 23. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!