Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Unatkozom. Mit csináljak? Nem...

Unatkozom. Mit csináljak? Nem tudok egy értelmes dolgot csak facebook facebook és facebook!

Figyelt kérdés
Mit csináljak? Tudtok valami jó játékot vagy valami jó elfoglaltságot? Sajnos nem tudok elmenni 1 barátomhoz sem mert ők 15 km-el arrébb laknak mint én és nem is nagyon ismerem őket az új iskolám miatt. Ráadásul a régi barátaimmal nem vagyunk valami jóba. Tudtok valami jó játékot az interneten? A logikai játékokkal már ... Tudtok egy olyan oldalt ahol vicces képek, játékok vannak? A válaszokat előre is köszönöm! :)
2011. okt. 30. 15:30
1 2 3 4
 11/34 BlackEs válasza:
69%
Figyelj én is így vagyok ezzel, unatkozom. És sajnos nem tudok ellene mit tenni, ugyan ez a helyzet haverok távol és a környezet bunkó. De rájöttem hogy mit lehetne csinálni. Ahogy látom igaz jött egy két válasz a kérdésedre és találtam benne olyat hogy a válaszoló is megemlíti az unatkozását akárcsak én is az elején a válaszomban. Arra gondoltam ha már ennyien vagyunk és "unatkozunk" akkor hogy a fenébe ne játszhatnánk együtt? Ha van kedvetek, én szívesen küldök elérhetőséget skype profilomról, és ott megbeszélhetjük hogy, kit milyen online játék érdekel így senki nem fog unatkozni és egyúttal barátokat is szereztél. Üdv.: BlackEs
2013. febr. 5. 20:48
 12/34 anonim válasza:
20%
vagy minecraftoz
2013. febr. 25. 18:03
 13/34 anonim ***** válasza:
Szerintem sportolj (torna, futás, séta) vagy olvass (könyvtár stb) vagy keress magadnak valamilyen hobbit.
2013. febr. 27. 18:38
 14/34 anonim válasza:
11%
Trollfész :DDDDD Mindig bejön 
2013. ápr. 6. 16:16
 15/34 kitty2002 válasza:

Én is 11 vook nagyjából ugyan ezt érzem,csak hogy szakad,mint állat és ezért nem is tudnék mit csinálni,a legjobb barátom suliban,ja amúgy ha lány vagy, akk talán ketten kitudnánk találni valamit,viszont ha nagyon unatkozom akk 3D-s kezeket stb-t rajzolok.

Üdv:Kitty <3

2013. máj. 30. 13:04
 16/34 Pável Gergő válasza:
szedd le a resident evil 6 ot,vagy a assasing creed 3 mat
2013. jún. 20. 19:16
 17/34 anonim válasza:
[link] én ezen játszok ha unatkozok és nagyon jó :)
2013. júl. 3. 10:43
 18/34 anonim válasza:
olvass egy könyvet
2013. júl. 30. 18:12
 19/34 anonim válasza:
ha lány vagy játsz ezzel: www.csabitasboljeles.hu
2013. aug. 5. 23:51
 20/34 anonim válasza:
61%
League of legends vagy ha azt már unod Animézz :D vagy counter strike 1.6 az is jó :d bár kicsit uncsi ut2004 (esetleg)
2013. aug. 9. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!